Filmski napovednik: Suburbicon (2017)

Vročina je na vrhuncu, toda poletje se počasi končuje in s tem se tudi bliža jesenska sezona filmskih poslastic. Filmski festival v Benetkah bo že nakazal nekatere in med njimi utegne biti tudi Suburbicon, novi film Georgea Clooneyja kot režiserja.

V glavni vlogi bo igral njegov tesni prijatelj in pogosti sodelavec Matt Damon, ki bo upodobil Gardnerja, povprečnega prebivalca predmestja, ki se zaplete v spor z mafijo. Poleg njega bosta v filmu nastopila tudi odlična Julianne Moore (Veliki Lebowski, Otroci človeštva) in Oscar Isaac (Ex Machina, Vojna zvezd: Sila se prebuja). Še bolj razveseljujoč podatek pa je, da sta scenarij za film spisala brata Coen, ki sta s Clooneyjem kot igralcem mnogokrat sodelovala, in sicer v filmih, kot so Kdo je tu nor? (O Brother, Where Art Thou, 2000), Preberi in zažgi (Burn After Reading, 2008) in Ave, Cezar! (Hail, Caesar, 2016).

Suburbicon, novi film Georgea Clooneyja kot režiserja.
Suburbicon, novi film Georgea Clooneyja kot režiserja.

PREBERITE ŠE: ZAČELO SE JE SNEMANJE FILMA O BUMBLEBEEJU

Film ima napovedano premiero na beneškem filmskem festivalu, kdaj ga bo pa možno videti v kinematografih, pa je odvisno tudi od prvih odzivov.

Dodatne Informacije

Komedija, kriminalka
Suburbicon
(2018, ZDA)

Režija: George Clooney. Igrajo: Matt Damon, Julianne Moore, Oscar Isaac, Glenn Fleshler.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
To so najboljše serije 2020