fbpx

Filmski napovednik: War for the Planet of the Apes (2017)

Film War for the Planet of the Apes (2017)

Film War for the Planet of the Apes je tretje nadaljevanje franšize Planet opic. V njem se vrača opica Caesar (Andy Serkis), ki svojo vrsto vodi v poslednjo bitko z ljudmi, ki jim načeluje okrutni Woody Harrelson kot polkovnik. Kot režiser se vrača Matt Reeves, ki je režiral že prejšnji film Zora planeta opic (2014).

Caesar in druščina se po treh letih vračajo na filmska platna v filmu War for the Planet of the Apes, ki je nadaljevanje filma Zora planeta opic (2014). V tretjem delu leta 2011 ponovno zagnane ‘opičje’ franšize se obeta poslednja bitka med ljudmi in opicami, po kateri bo v prihodnosti prostor samo za ene.

Obeta se nam epska bitka med opicami in človekom.
Obeta se nam epska bitka med opicami in človekom.

Mi ali oni, svari Woody Harrelson kot okrutni polkovnik, ki vodi bitko proti opicam, medtem ko Caesar bije tudi bitko s samim seboj in svojimi temačnimi nagoni, saj želi maščevati svojo vrsto, potem ko ta utrpi hude izgube zaradi človeške vrste.

PREBERITE ŠE: Filmski napovednik: Obalna Straža (Baywatch, 2017)

Če izgubimo, bo to … planet opic.” Za koga navijate? Kdo zmaga v bitki za planet, boste izvedeli julija 2017.

Galerija – utrinki iz filma War for the Planet of the Apes (2017):

Dodatne Informacije

Znanstvenofantastični film, akcijski film
War for the Planet of the Apes
(ZDA, 2017)
Režija: Matt Reeves. Igrajo: Judy Greer, Woody Harrelson, Andy Serkis, Steve Zahn, Sara Canning, Max Lloyd-Jones, Terry Notary, Aleks Paunovic.

V kinu od 14. julija 2017.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!