Filmski napovednik: War Machine (2017)

Film War Machine (2017)
Zadnjič posodobljeno: :

''Upamo, da ste vi tisti človek, ki bo opravil nalogo,'' je rečeno Bradu Pittu v filmi War Machine, kjer si priljubljeni hollywoodski igralec še enkrat nadene vojaško uniformo. Za filmom stoji Netflix, poleg Pitta pa v tej absurdni vojni zgodbi nastopa tudi Tilda Swinton.

War Machine je izviren Netflixov film, v katerem v vlogi zvezdniškega ameriškega generala, ki prevzame Natove sile v Afganistanu, nastopa Brad Pitt (Klub golih pesti, Gospod in gospa Smith, Zaveznika). Film je režiral David Michôd (Živalsko kraljestvo).

PREBERITE ŠE: Filmski napovednik: Bright (2017)

Brad Pitt je v filmu War Machine ameriški general, ki v Afganistan med NATO sile pride kot rock zvezdnik.
Brad Pitt je v filmu War Machine ameriški general, ki v Afganistan med Natove sile pride kot rock zvezdnik.

Film je navdihnila knjiga The Operators: The Wild & Terrifying Inside Story of America’s War in Afghanistan pokojnega novinarja Michaela Hastingsa. Poleg Pitta je v filmu še kup velikih igralskih kalibrov, med drugim Tilda Swinton (Doctor Strange, Večna ljubimca, Ledolomilec), ki Pitta svari, da je to vojna, v kateri ne bo nikoli zmagal, in Ben Kingsley (Iron Man 3, Gandi, Schindlerjev seznam).

Galerija – utrinki iz filma War Machine:

Dodatne Informacije

Vojni film
War Machine
(ZDA, 2017)
Režija: David Michôd. Igrajo: Brad Pitt, Tilda Swinton, Ben Kingsley, Anthony Michael Hall, Topher Grace, Will Poulter, Lakeith Stanfield, Emory Cohen, John Magaro, RJ Cyler, Alan Ruck, Scoot McNairy in Meg Tilly.

Na Netflixu od 26. maja 2017.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Zdaj je uradno: vrača se serija Seks v mestu