Filmski napovedniki 2019: 10 novih napovednikov, ki si jih morate ogledati

Tudi v letu 2019 pričakujemo kopico odličnih filmov, serij in dokumentarcev. Kateri pa so novi filmski napovedniki 2019, ki si jih morate pogledati?

Tukaj so filmski napovedniki 2019, ki si jih morate ogledati.

The Punisher (2017– )


Tukaj je prvi napovednik za drugo sezono akcijske serije, ki veliko obljublja … V Marvelovi seriji sicer spremljamo veteran vojne mornarice Franka Castla, ki po umoru svoje družine postane maščevalec, znan kot ‘The Punisher’, ki ima pred seboj samo en cilj: maščevati družino. Druga sezona je napovedana za 18. januar.

Captain Marvel (2019)


Carol Danvers postane ena najmočnejših junakov v vesolju, ko se planet Zemlja znajde v galaktični vojni med dvema rasama Nezemljanov. Film naj bi izšel 8. marca.

Russian Doll (2019– )


Mlada ženska v New Yorku poskuša pobegniti z zabave, ki so jo pripravili njej v čast. Premiera serije je napovedana za 1. februar.

Horror Noire: A History of Black Horror (2019)


Dokumentarni film temelji na istoimenski knjigi profesorice Robin R. Means Coleaman. Predstavlja kritičen pogled na stoletje tega žanra in kako so ti filmi karikirali, izkoriščali, dajali na stran ali pa sprejeli temnopolte filmske ustvarjalce in temnopolto občinstvo. Dokumentarec lahko pričakujemo 7. februarja.

Velvet Buzzsaw (2019)


Potem, ko je odkrita serija slikarskih del nepoznanega umetnika, nadnaravne sile izvedejo maščevanje nad vsakim, ki se želi polastiti umetniških del zavoljo pohlepa. Premiera grozljivke je napovedana za 1. februar.

Weird City (2019– )


Serija se odvija v “v prihodnosti ne tako oddaljeni prestolnici Čudnega”. Vsaka epizoda raziskuje vprašanja, ki se nanašajo na današnje življenje, zgodbe, ki lahko zaživijo le skozi prizmo znanstvene fantastike in komedije. Serijo lahko pričakujemo 13. februarja.

IO (2019)


Sam je ena izmed zadnjih preživelih na postkataklizmični Zemlji. Mlada znanstvenica se tako prizadeva najti način, kako bi lahko ljudje preživeli in se prilagodili. Ko se v oddaljeno kolonijo odpravi še zadnje vesoljsko polovilo, njeno odločenost, da ostane, zamaje prihod še enega preživelega, Micaha.

Ask Dr. Ruth (2019)


Dokumentarni film prikazuje neverjetno življenje Dr. Ruth Westheimer, ki je preživela holokavst in postala najbolj znana seksualna terapevtka v Ameriki. Ko se ji približuje 90. rojstni dan, se Ruth spominja svoje boleče preteklosti in kariere. Film naj bi premiero doživel na letošnjem filmskem festivalu Sundance.

Lorena (2019)


Nova perspektiva na zgodbo o Loreni Bobbitt in kako je ta dogodek postavil temelje za sodobni 24-urni cikel novice ter povečal senzacionalizirano medijsko pokrivanje.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!