58. Sejem Dom 2019: poučite se o trajnostnem bivanju

58. Sejem Dom 2019: poučite se o trajnostnem bivanju!

Marca boste lahko tisti, ki načrtujete, gradite ali prenavljate, obiskali 58. Sejem Dom 2019 ‒ na njem se bo predstavilo 500 podjetij iz več kot 30 držav. Na letošnjem sejmu so v osredju teme trajnostne gradnje, celovite energetske prenove stavb in ničenergijskega standarda, ki je s prvim januarjem stopil v veljavo. Podjetja bodo tako predstavila trende na različnih področjih, vse sejemske dni pa se boste lahko udeležili brezplačnega svetovanja strokovnjakov.

Pomembne Informacije
Kdaj?

do

Kje?

Gospodarsko razstavišče

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

Ni podatka.

Med 5. in 10. marcem bodo tudi letos vsi tisti, ki načrtujete, gradite ali prenavljate, lahko del največjega sejma glede na razstavne površine in število razstavljavcev in obiskovalcev na Gospodarskem razstavišču – 58. Sejem dom 2019.

58. Sejem Dom 2019 bo posvečen trajnostnem bivanju.
58. Sejem Dom 2019 bo posvečen trajnostnem bivanju.

Na sejmu se zadnja leta predstavlja na 20.000 kvadratnih metrih razstavnih površin prek 500 podjetij iz več kot 30 držav. Sejem Dom pa vsako leto obišče prek 55.000 ljudi.

Podjetja bodo predstavila novosti in zadnje trende s področij gradbeništva in stavbnega pohištva, ogrevalne in hladilne tehnike, notranje opreme, varovanja in urejanja okolice. Vse sejemske dni se boste lahko udeležili tudi brezplačnega svetovanja strokovnjakov Gradbenega inštituta ZRMK, Eko sklada in ENSVET.

Vse sejemske dni se boste lahko udeležili tudi brezplačnega svetovanja.
Vse sejemske dni se boste lahko udeležili tudi brezplačnega svetovanja.

V osredju letošnjega sejma Dom sta trajnostna gradnja in celovita energetska prenova stavb. Posebno pozornost pa bodo organizatorji posvetili tudi ničenergijskemu standardu, ki je s prvim januarjem stopil v veljavo.

Dodatne Informacije

Več informacij:
sejemdom.si

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Jazz Cerkno 2020: s preverjenim naborom novega jazza in drznih novih muzik