fbpx

Finančni horoskop za julij 2022: druga polovica meseca prinaša preobrat

Foto: envato
Zadnjič posodobljeno: :

Se vam julija nasmiha finančno ugoden čas? Sanjate o dopustu pa ne veste, ali bo finančno izvedljiv? Ko razmišljamo o denarju, se nam poraja neskončno vprašanj, kajne?

Prva polovica meseca bo za nekatere precej težka, a bo po tem nastopilo odlično obdobje za vsa znamenja.

Preverite, kako so vam naklonjene finančne zvezde.

Oven – finančni horoskop 2022

Pri reševanju denarnih vprašanj v juliju se je koristno zanesti ne le nase, ampak tudi na pomoč drugih. Ovni to počnejo redko, vendar je čas, da naredite izjemo. Nasveti bližnjih ljudi ali sodelavcev so lahko zelo koristni. Možni so nepredvideni izdatki, zato astrologi svetujejo, da svoj proračun načrtujete vnaprej.

Bik – finančni horoskop 2022

Bik bo imel zelo živčen in naporen mesec. V teh nekaj tednih pričakujte težave na poslovnem in finančnem področju. Zaradi tega boste napeti, morda celo tesnobni. V tem obdobju je pomembno ohraniti čustveno stabilnost in ne nasedati provokacijam vseh tistih, ki vam zavidajo uspeh.

via GIPHY

Dvojčki – finančni horoskop 2022

Do 19. julija se izogibajte nakupovanju, predvsem nakupovanju za zabavo. V nasprotnem primeru se ne boste mogli rešiti dolgov. Lahkomiselnost lahko uniči vse vaše prejšnje finančne uspehe. Enako bo storila tudi zavist, ki se je julija čim prej znebite. V začetku meseca je najbolje nameniti več časa počitku.

Rak – finančni horoskop 2022

Če načrtujete nakup nepremičnine, vlaganje v vrednostne papirje, v tem obdobju ne tvegajte. Nepremišljene odločitve lahko povzročijo finančne izgube. Pri reševanju finančnih vprašanj se lahko zanesete na intuicijo, vendar je bolje, da ne pozabite na zdrav razum. Konec julija vas čaka dosedanji trud.

via GIPHY

Lev – finančni horoskop 2022

Retrogradni Neptun ima na vas šibak vpliv, zato se vam bo že v začetku meseca lahko poslovno dobro godilo. To bo razlog za majhno denarno nagrado ali napredovanje. Konec meseca lahko razmišljate o dodatnih načinih zaslužka, o novih hobijih in kako lahko z njimi zaslužite.

Devica – finančni horoskop 2022

Da bi nadrejeni opazili vaš trud in predanost, se potrudite delati vestno in predano, delo končati pravočasno, če je treba, brez vprašanj ostati dlje. Vaša predanost ne bo ostala neopažena, velika je verjetnost, da vas čaka napredovanje. V prihajajočem obdobju lahko prosto zapravljate denar za izboljšanje kakovosti svojega življenja.

Tehtnica – finančni horoskop 2022

Julija se morate čim prej znebiti dolgov: plačati neporavnane račune, odplačati posojila, vrniti izposojeni denar. Prihajajoči čas vam obeta pozitivne finančne spremembe, natančneje povečanje prihodkov. Astrologi svetujejo, da razmislite o zamenjavi službe. Ne zamudite dobrih priložnosti samo zato, ker se bojite neznanega.

via GIPHY

Škorpijon – finančni horoskop 2022

Škorpijoni bodo v tem obdobju najverjetneje morali sprejeti veliko pomembnih odločitev. Sredi meseca vas čakajo nove obveznosti v službi, natančneje, da prevzamete del dela, ki ga je opravljal sodelavec. Vendar pa boste tudi iz takšne situacije lahko imeli finančno korist. Pomembno je, da nadrejenim dokažete, da ste zanesljivi in ​​nepogrešljivi.

Strelec – finančni horoskop 2022

Potrebujete energijo – načrtujte vnaprej, saj bo konec meseca zelo dinamičen. Planeti vam bodo pomagali pri mirnem reševanju starih, dolgotrajnih težav in začenjanju novih projektov. Začnite varčevati, zdaj je pravi čas, da pozneje vložite denar in povečate svoj prihodek.

via GIPHY

Kozorog – finančni horoskop 2022

V tem mesecu vložite denar v prenovo bivalnega prostora. Prinesel vam bo pozitivno energijo, pomagal vam bo znebiti se vsega negativnega in starega ter pomagal privabiti dobre stvari v prihodnosti. Ne bojte se sprememb, saj vam bodo planeti pomagali, da bo vse potekalo neboleče. V enem mesecu lahko dobite zelo mamljivo in donosno ponudbo.

Vodnar – finančni horoskop 2022

Julija bodite previdni, saj vas lahko prenagljene odločitve in tveganje pripeljejo v dolgove. Pazite se prevar, velika je verjetnost, da boste srečali nekoga, ki vas želi neopazno izkoristiti. Astrologi vam svetujejo, da si denarja ne izposojate, čeprav ga boste verjetno potrebovali.

Ribi – finančni horoskop 2022

Julij je čas sprememb. Ne bojte se, spremembe na začetku niso slabe. V poslu boste imeli srečo, čakajo vas dobre priložnosti in srečanja, ki lahko vodijo v dobro sodelovanje. Uporabite jih pametno in dokončajte vse projekte pravočasno. Potrudite se, da se boste lahko pozneje odpravili na zaslužene počitnice.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!