fbpx

Fjällräven: ženska kolekcija outdoor oblačil jesen-zima 2022

Foto: Fjällräven

Fjällräven, švedska znamka z outdor oblačili in opremo, se je v oktobru predstavila z novo kolekcijo na dogodku v Narodni galeriji v Ljubljani.

Vse od ustanovitve je vodilo Fjällrävena razvijati opremo za dejavnosti na prostem, s pomočjo katere bo lahko prav vsak užival v naravi. Tako se Fjällräven že od leta 1960 zavzema za inovativne in funkcionalne izdelke, ki spremljajo več generacij ljubiteljev športov na prostem po vsem svetu in so z leti prejeli številna priznanja.

Foto: Fjällräven
Foto: Fjällräven
Izdelki so danes na voljo že v več kot 20 državah. Nekateri izmed njih so z leti postali klasični kosi, saj skoraj ni človeka, ki ne bi poznal kultnega nahrbtnika Kånken. Nenehno skrbijo za razvoj materialov, iščejo nove rešitve in konstrukcije za nove priljubljene izdelke – oblačila, šotore, spalne vreče, nahrbtnike in drugo opremo, ki je z leti postala nujna, zelo priljubljena in neuničljiva spremljevalka pri neštetih dogodivščinah.

Foto: Fjällräven
Foto: Fjällräven

V teh dneh je nova ženska kolekcija jesen-zima 2022 prišla tudi na police Emporiuma, kjer so bili do sedaj na voljo le nahrbtniki. Izbirate lahko med jaknami, bundami in puloverji ter klasičnimi kapami, kolekcija pa se bo sproti še dopolnjevala.

Foto: Fjällräven

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!