fbpx

flOP – fotelj, ki je lahko postelja z eno samo potezo

flOP je fotelj, ki je lahko tudi postelja

Kaj porečete na fotelj, ki se lahko spremeni v posteljo? flOP ruske oblikovalke Elene Sidorove je prav to. Udoben fotelj, ki je lahko tudi postelja. Sedežno garnituro namreč preprosto in hitro spremenite iz zanimivega naslanjača v enojno posteljo. Oblazinjena je s 100-odstotno volno in skriva predelek za hrambo posteljnine in blazine, ko ti nista v uporabi.

Prilagodljivost, fleksibilnost in multifunkcionalnost so lastnosti pohištva, ki najbolj odgovarjajo sodobnemu bivanju. Z njimi se lahko pohvali tudi flOP, oblazinjen fotelj, ki ga v le nekaj sekundah spremenite v posteljo, ročno in brez najmanjšega napora. flOP sicer ni edini tovrstni pohištveni preoblikovalec, je pa definitivno eden redkih, ki ima tudi dodano estetsko, ne le praktično vrednost.

PREBERITE ŠE: Pile – funkcionalno pohištvo s katerim boste tudi v majhnem stanovanju lahko pogostili veliko ljudi

flOP je idealen za vse, ki imajo v stanovanju često goste, ki prespijo.
flOP je idealen za vse, ki imajo v stanovanju često goste, ki prespijo.

flOP se iz udobnega fotelja, čigar furnirna ”koža” je poraščena z ovčjo volno, prelevi v enako udobno enojno posteljo z vzmetnimi letvami za elastično podlago z enim samim pregibom.

Dodatne Informacije

Več informacij:
behance.net

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!