fbpx
Foto: envato

Fluffy hair: trend frizura 2022, ki je obsedla Tik Tok in Instagram

Največji trend za ženske frizure 2022

Frizerji in vsi tisti, ki radi preizkušate najrazličnejše pričeske, dobro veste, da nam vsako leto postreže z novimi trendi na področju frizur. In letos so to takoimenovani puhasti lasje oziroma "fluffy hair", ki so preplavili družbeni omrežji Instagram in Tik Tok. Pozanimali smo se, kaj ta izraz sploh pomeni in kako do "fluffy hair" brez obiska frizerja.

Takoimenovani puhasti lasje oziroma “fluffy hair”, ki trenutno prevladujejo na socialnih omrežjih, kot sta Instagram in Tik Tok, izvirajo iz enega najbolj glamuroznih obdobij: 90. let prejšnjega stoletja. Cilj te pričeske je na eleganten način poudariti bogat volumen las, primerna pa je predvsem za tiste, ki imate dolge in goste lase.

Gosti puhasti lasje bodo prelepo izgledali na prav vsaki ženski, ne glede na barvo las. Tistim, ki želite slediti trendu ali vas mika sprememba, pa priporočamo barvo, ki je trenutno najbolj popularna. To je naraven odtenek blond las, ki se natančneje imenuje jantar.

Ta barva je znana po svoji razkošnosti in topli energiji, ki jo bo takoj vnesla v prostor in razpoloženje. Najbolj naravno bo izgledala na tistih, ki imate svetle lase, saj se vam ne bo potrebno boriti z oranžnimi in živo rumenimi prameni, ki so dobro znani vsem temnolaskam, ki so se čez noč odločile za blond lase.
Vendar pa to nikakor ne pomeni, da prelepe barve z zlatim podtonom ne morete doseči, če vaši lasje niso naravno svetli: priporočamo le, da vaša sprememba poteka postopoma, torej da preobrazbo pričnete s svetlo rjavimi lasmi in jih dokončno posvetlite v naslednjih obiskih pri frizerju.

Puhaste lase boste najlažje ustvarili s pomočjo frizerja in sicer z uporabo blowout tehnike. Kako pa tako pričesko doseči doma? Če ne nameravate vsak teden obiskovati salona ali kupovati dragih likalnikov in kodralnikov, naj vas ne skrbi. Uporabniki Tik Toka so namreč odkrili način, kako do “fluffy hair” s pomočjo navijalk, ki si jih lahko za 12.99 € priskrbite na Amazonu.

@ash_f_

Ballin on a budget❤️‍🩹

♬ original sound – Makenzie Wilburn

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!