fbpx

Balmain x Barbie: sanjska kolekcija za male modne navdušenke

Foto: Balmain

Barbie lutk je ameriško podjetje Mattel prvič lansirano marca 1959. Barbie lutke so od takrat v ospredju številnih ikoničnih modnih trenutkov in kolekcij. Zadje od njih pa je sodelvanje z modnim velikanom Balmaine s katerim so proslavili vpliv Barbie na modo in kulturo.

Kreativni direktor modne hiše Balmain Olivier Rousteing v svojih kolekcijah pogosto uporablja roza odtenke. Rousteing in kreativna ekipa Balmaina sta tako poskrbela, da nova kolekcija Balmain in Barbie ohrani slog modne hiše, hkrati pa izraža igriv Barbie svet.

Zdi se, da sodelovanje odpira novo poglavje, kjer se srečata igra in moda. Dizajn kolekcije temelji na najnovejših Balmain kolekcijah, ki jih navdihuje današnja pariška ulična moda. Vključuje puloverje, majice, različne stile oblek, spalne srajce in torbe, ki so namenjene tako moškim kot ženskam.

Kolekcija Balmain in Barbie je izšla 13. januarja in združuje fizični in virtualni svet. Nekateri izdelki v kolekciji bodo na voljo tudi na dražbi, na kateri bodo zainteresirani kupili tri Barbie avatarje, ki jih je ustvaril oblikovalski studio Forget Me Not. Ti avatarji bodo nosili kose oblačil iz omenjene kolekcije.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!