fbpx

Forestis Dolomites: uživajte v razkošju hotela za odrasle

Foto: Piscina Forestis Bressanone

V čudovitem italijanskem letovišču Forestis Dolomites se zdi, da se čas ustavi. To je butični hotel, vkomponiran v naravo Dolomitov, ki daje poudarek na preprostosti in razglaša mir za luksuz 21. stoletja.

Zimske mesece bo marsikdo izkoristil pobeg iz vsakdanjega življenja. Če iščete mir, neokrnjeno naravo, sprostitev in odlično kulinarko, se ozritev proti Dolomitom. Nastanitev Forestis Dolomites se nahaja v kraju Plancios, na nadmorski višini 1170 metrov in ponuja neposredni dostop do smučišča in panoramski razgled na Dolomite, ki so na Unescovem seznamu svetovne dediščine. Čarobna narava, ki ga obdaja, je navdih za vse, ki bi radi uživali v čistem zraku, kristalno čisti vodi in alpskem podnebje.

Apartmaji v hotelu Forestis Dolomites so opremljeni s sodobnim lesenim pohištvom, iz balkona, ki pripada vsaki od sob, pa lahko občudujete čarobne Dolomite.

V sklopu nastanitve sta tudi wellness in restavracija. V tem družinsko vodenem hotelu se lahko sprostite v zunanji masažni kadi, bio zeliščni savni in parni sobi. Na recepciji lahko rezervirate vrsto masaž in lepotnih tretmajev, na prostem pa boste našli vrt, opremljen z visečimi mrežami in ročno izdelanimi ležalniki.

Za zajtrk so na voljo sveže stisnjeni sadni in zelenjavni sokovi ter velik izbor ekoloških tort, mueslijev, narezkov in sirov. Vključeni so tudi večerja in popoldanski prigrizki. Na zahtevo so na voljo jedi brez glutena. Celoten retreat je zasnovan za celostno regeneracijo organizma in praznovanje dobrega počutja. Hotel ima oznako “adults only”, kar pomeni, da je namenjen le odraslim gostom, zato po vaša želja po sprostitvi in miru zagotovo potešena.

Nastanitev Forestis Dolomites se nahaja na smučišču Plose in ponuja brezplačno shrambo za smučarsko opremo. Osebje vam lahko organizira tečaj smučanja v bližnji šoli.

Dodatne Informacije

Forestis Dolomites

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!