fbpx

À travers les airs

Alternativno igračko prestižni jahti predstavlja helikopter, kakršen je denimo Eurocopter AS350 B2, ki ga je moč uporabljati tako za prevoze potnikov kot za opravljanje nalog policije in reševalnih služb. V osnovni različici je v njem prostora za pilota in 5 potnikov. Starflexova rotorja poganja turbinski motor ...

Alternativno igračko prestižni jahti predstavlja helikopter, kakršen je denimo Eurocopter AS350 B2, ki ga je moč uporabljati tako za prevoze potnikov kot za opravljanje nalog policije in reševalnih služb. V osnovni različici je v njem prostora za pilota in 5 potnikov. Starflexova rotorja poganja turbinski motor Turbomeca Arriel 1D1, ki razvije 546 kilovatov moči. Njegov domet znaša 666 km, kar je dovolj za izlet do Dubrovnika in nazaj, največja hitrost pa 287 km/h. Zaradi nizke ravni vibracij je helikopter zelo priljubljen med televizijskimi ekipami.

www.eurocopter.com

Avec vous depuis 2004

De l'année 2004 nous recherchons les tendances urbaines et informons quotidiennement notre communauté d'adeptes des dernières nouveautés en matière de style de vie, de voyage, de style et de produits qui inspirent avec passion. À partir de 2023, nous proposons du contenu dans les principales langues mondiales.