fbpx

Po zraku

Alternativno igračko prestižni jahti predstavlja helikopter, kakršen je denimo Eurocopter AS350 B2, ki ga je moč uporabljati tako za prevoze potnikov kot za opravljanje nalog policije in reševalnih služb. V osnovni različici je v njem prostora za pilota in 5 potnikov. Starflexova rotorja poganja turbinski motor ...

Alternativno igračko prestižni jahti predstavlja helikopter, kakršen je denimo Eurocopter AS350 B2, ki ga je moč uporabljati tako za prevoze potnikov kot za opravljanje nalog policije in reševalnih služb. V osnovni različici je v njem prostora za pilota in 5 potnikov. Starflexova rotorja poganja turbinski motor Turbomeca Arriel 1D1, ki razvije 546 kilovatov moči. Njegov domet znaša 666 km, kar je dovolj za izlet do Dubrovnika in nazaj, največja hitrost pa 287 km/h. Zaradi nizke ravni vibracij je helikopter zelo priljubljen med televizijskimi ekipami.

www.eurocopter.com

Bij jou sinds 2004

Vanaf jaar 2004 we onderzoeken stedelijke trends en informeren onze community van volgers dagelijks over het laatste nieuws op het gebied van lifestyle, reizen, stijl en producten die met passie inspireren. Vanaf 2023 bieden we content aan in de belangrijkste wereldtalen.