fbpx

Samsung AirDresser: pametna omara za vedno sveža oblačila

Bi obleko radi nosili še en dan? Samsung AirDresser jo očisti, razkuži in celo zlika.

V hitrem tempu življenja je težko najdemo čas še za resnično skrbno nego oblačil. Tu nastopi AirDresser, izdelek, ki ga je Samsung ponudil predvsem osebam, ki hočejo imeti obleko vedno pripravljeno za skok v življenje. Gre za manjšo pokončno omaro iz aluminium et avec steklenim prednjim delom. Ta ne služi samo kot un miroir, temveč poseben vzorec znotraj ogledala le-to zlije s prostorom.

Znotraj omare se nahajajo trije posebni obešalniki, ki poskrbijo za vso potrebno čarovnijo. V nekaj minutah se s pomočjo vetra et fumer iz oblek odstranijo tako nabrane les rides comme poussière. Iz oblek se naj bi odstranilo do 99% bakterij. Tako obleka ostane vedno sveža et faire le ménage. AirDresser upravljamo s application na pametnem telefonu. Samsung je svoj izdelek že ponudil na azijskem trgu, zdaj pa ga bo začel ponujati še v Evropi. Cena še ni dorečena, se bo pa verjetno gibala okoli 1.500 evrov. Toliko namreč za podobne naprave računa konkurenca.

Galerija: Samsung AirDresser

Plus d'information

Plus d'information:
samsung.com

Avec vous depuis 2004

De l'année 2004 nous recherchons les tendances urbaines et informons quotidiennement notre communauté d'adeptes des dernières nouveautés en matière de style de vie, de voyage, de style et de produits qui inspirent avec passion. À partir de 2023, nous proposons du contenu dans les principales langues mondiales.