fbpx

Samsung AirDresser: pametna omara za vedno sveža oblačila

Bi obleko radi nosili še en dan? Samsung AirDresser jo očisti, razkuži in celo zlika.

V hitrem tempu življenja je težko najdemo čas še za resnično skrbno nego oblačil. Tu nastopi AirDresser, izdelek, ki ga je Samsung ponudil predvsem osebam, ki hočejo imeti obleko vedno pripravljeno za skok v življenje. Gre za manjšo pokončno omaro iz aluminija in s steklenim prednjim delom. Ta ne služi samo kot ogledalo, temveč poseben vzorec znotraj ogledala le-to zlije s prostorom.

Znotraj omare se nahajajo trije posebni obešalniki, ki poskrbijo za vso potrebno čarovnijo. V nekaj minutah se s pomočjo vetra in pare iz oblek odstranijo tako nabrane gubice kot prah. Iz oblek se naj bi odstranilo do 99% bakterij. Tako obleka ostane vedno sveža in čista. AirDresser upravljamo s aplikacijo na pametnem telefonu. Samsung je svoj izdelek že ponudil na azijskem trgu, zdaj pa ga bo začel ponujati še v Evropi. Cena še ni dorečena, se bo pa verjetno gibala okoli 1.500 evrov. Toliko namreč za podobne naprave računa konkurenca.

Galerija: Samsung AirDresser

Dodatne Informacije

Več informacij:
samsung.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.