fbpx

Samsung AirDresser: un armario inteligente para ropa siempre fresca

¿Te gustaría llevar el vestido un día más? El Samsung AirDresser lo limpia, desinfecta e incluso lo plancha.

V hitrem tempu življenja je težko najdemo čas še za resnično skrbno nego oblačil. Tu nastopi AirDresser, izdelek, ki ga je Samsung ponudil predvsem osebam, ki hočejo imeti obleko vedno pripravljeno za skok v življenje. Gre za manjšo pokončno omaro iz aluminio y con steklenim prednjim delom. Ta ne služi samo kot un espejo, temveč poseben vzorec znotraj ogledala le-to zlije s prostorom.

Znotraj omare se nahajajo trije posebni obešalniki, ki poskrbijo za vso potrebno čarovnijo. V unos minutos se s pomočjo viento y vapor iz oblek odstranijo tako nabrane arrugas como polvo. Iz oblek se naj bi odstranilo do 99% bakterij. Tako obleka ostane vedno sveža y limpio. AirDresser upravljamo s solicitud na pametnem telefonu. Samsung je svoj izdelek že ponudil na azijskem trgu, zdaj pa ga bo začel ponujati še v Evropi. Cena še ni dorečena, se bo pa verjetno gibala okoli 1.500 evrov. Toliko namreč za podobne naprave računa konkurenca.

Galerija: Samsung AirDresser

Más información

Más información:
samsung.es

contigo desde 2004

Del año 2004 investigamos tendencias urbanas e informamos a nuestra comunidad de seguidores diariamente sobre lo último en estilo de vida, viajes, estilo y productos que inspiran con pasión. A partir de 2023, ofrecemos contenido en los principales idiomas del mundo.