fbpx

Vincent Shoe Store

Ponudba otroške obutve je od marca dalje bogatejša za novo blagovno znamko otroških čevljev, Vincent Shoe Store. Švedska blagovna znamka otroških čevljev je novost na našem tržišču, v tujini pa uveljavljena in priljubljena celo v zvezdniškem ...

Ponudba otroške obutve je od marca dalje bogatejša za novo blagovno znamko otroških čevljev, Vincent Shoe Store. Švedska blagovna znamka otroških čevljev je novost na našem tržišču, v tujini pa uveljavljena in priljubljena celo v zvezdniškem svetu.

 

Dočakali smo prvo konceptno trgovino švedske blagovne znamke Vincent Shoe Store v Sloveniji, ki nudi otroške čevlje, namenjene malčkom v starosti od šest mesecev do osem let. Danes je blagovna znamka Vincent Shoe Store prisotna v 14 državah, z več kot sto prodajnimi mesti, vse skupaj pa se je začelo leta 1998 v glavnem mestu Švedske, ko je Thomas Elbaum dobil nečaka. S partnerjem Patrickom Östermanom sta iskala primerno darilo zanj, vendar nista našla nič po njunem okusu. Razočarana, ker nista našla čevljev, zabavno in funkcionalno darilo , sta jih oblikovala sama. Z dolgoletnimi izkušnjami v modni industriji sta tako začela graditi in oblikovati lastno blagovno znamko čevljev, ki združujejo zabavno, modno, predvsem pa funkcionalno plat obutve. Ravno zaradi poudarka na kakovosti prevladujejo med uporabljenimi materiali predvsem usnje in drugi naravni materiali, ki so prijazni otroškim nogicam, od tistih prvih korakov pa vse do šolskih klopi. V kolekciji bomo našli čevlje za vsak letni čas, za vsake vremenske razmere. V aktualni kolekciji so tako čevlji za najmlajše malčke, katerih nogice zahtevajo posebno obutev. Mehki športni čeveljci ali balerinke v živih barvah za fantke in v nežnih pastelih tonih za deklice. Udobni, praktični, zaprti, športni čevlji za večje malčke, ki se že divje podijo po igrišču, obutev na trakove za toplejše dni v preprostih enobarvnih odtenkih, duhoviti škornji za čofotanje po lužah, enobarvni copati, mokasini ali japonke za na plažo. Celotna ponudba blagovne znamke je podrejena otroškim potrebam, zato ponudbo otroške obutve dopolnjujejo modni dodatki za otroke. Odslej bodo Vincentovi čeveljčki razveseljevali tudi slovenske malčke. Omenjene čevlje lahko kupimo tudi prek spletne trgovine.

 

Vincent Shoe Store, Mercator Center Domžale,

 Cesta talcev 4, Domžale, www.vincentshoestore.si

Précédent
Vrnitev Barbapap

Avec vous depuis 2004

De l'année 2004 nous recherchons les tendances urbaines et informons quotidiennement notre communauté d'adeptes des dernières nouveautés en matière de style de vie, de voyage, de style et de produits qui inspirent avec passion. À partir de 2023, nous proposons du contenu dans les principales langues mondiales.