fbpx

Fresh Island Festival 2017: festival hip-hopa in urbane glasbe

Zrče na Pagu bodo letošnje leto prizorišče marsikaterega glasbenega festivala. Med večjimi pa bo zagotovo Fresh Island Festival 2017, ki bo potekal med 11. in 13. julijem 2017. Fresh Island velja za enega večjih festivalov hip-hopa in urbane glasbe v Evropi. Dobra glasba bo pospremljena z nepozabnimi zabavami v bazenih in na ladjah. Vstopnice so že na voljo.

Pomembne Informacije
Kdaj?
do
Kje?
Zrče, Hrvaška
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
festivalska vstopnica: 50,00 €

Fresh Island Festival 2017 bo potekal od 11. do 13. julija 2017 na čudoviti plaži Zrče  na Pagu. Festival, ki deluje že šesto leto ter je v preteklosti med drugim gostil glasbenike, kot so Chris Brown, Snoop Dogg, Wiz Khalifa in Mobb Deep, je eden izmed največjih in najhitreje rastočih poletnih festivalov, posvečen hip-hopu, R&B in urbani glasbeni sceni.

Dobra glasba in družba sta na festivalu zagotovljeni
Dobra glasba in družba sta na festivalu zagotovljeni.

Na Fresh Island Festival 2017 bodo med drugimi nastopili Rae Sremmurd, Sean Paul, Young Thug, Giggs, Tim Westwood, Lady Leshurr in mnogi drugi. Poleg vročih koncertov pa bodo v okviru festivala potekale tudi divje zabave na ladjah in na plaži. Dobre družbe, hitrih ritmov in mrzle pijače zagotovo ne bo primanjkovalo. Vstopnice za dogodek so že v prodaji. Več o dogodku si lahko preberete na tej spletni povezavi.

PREBERITE ŠE: Hideout Festival 2017: prihajajo Major Lazer, Diplo in Jamie Jones

Dodatne Informacije

Več informacij:
fresh-island.org

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.