Fret Zeppelin – učenje kitare še nikoli ni bilo tako preprosto

Fret Zeppelin

Učenje kitare ni ravno preprosta naloga. Potrebujete veliko potrpljenja in vaje, vaje ter še enkrat vaje. Bližnjic ni. No, vsaj do zdaj jih ni bilo. Spoznajte Fret Zeppelin, nastavek za vrat kitare, ki močno pospeši učenje.

Če ste se do zdaj želeli naučiti igrati kitaro, ste se bodisi vpisali v glasbeno šolo, najeli inštruktorja kitare ali pa se učili ob YouTube posnetkih. Kot se je izkazalo, obstaja precej lažji način, sploh če želite biti samouk. Fret Zeppelin je LED-nastavek za kitaro, ki z barvnimi lučkami pokaže, kje in kdaj moramo stisniti struno, da dobimo želeni ton, ali primemo želeni akord.

PREBERITE ŠE: Električni skiro Cycleboard: križanec med rolko in snowboardom

Fret Zeppelin v akciji.
Fret Zeppelin v akciji

Nastavek za akustične in električne kitare je povezan z mobilno aplikacijo, prek katere izberete skladbo, ki se jo želite naučiti, in Fret Zeppelin utripa v ritmu izbranih not oz. partitur. Za 190 evrov lahko tega priročnega inštruktorja kitare naročite na platformi za množično financiranje Kickstarter.

Galerija – nastavek za kitaro Fret Zeppelin

Dodatne Informacije

Več informacij:
kickstarter.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Zato morate ponoči vedno zapreti vrata svoje spalnice!