Frizure 2015: nov trend je tapiserija na/v laseh

Lasje imajo v tem letu definitvno svoj trenutek. Vse od barvitih las na puncah in fantih, do sivolask ter vseh mogočih dodatkov za lase – zgleda, kot da se vsi trudimo, da se letos izrazimo skozi svoje lase. Nov trend, ki ga tokrat prinašamo, je t. i. tapiserija v laseh. Z nekaj ustvarjalne žilice in spretnosti, si lahko spletemo barvite vzorce v lase. Tako smo barvitih las brez da bi si lase pobarvali.

Za trendom stoji Alex Brownsell, pionirka mnogih “out of the box” trendov za lase. Pri tem trednu jo je navdihnila tradicionalna tapiserija iz Argentnine.
Če si želimo tapiserije v laseh, si oglejmo ta video, kjer Julia Bowden pokaže, kako ustvariti videz. Najprej zmoči lase in jih češe, da jih loči na manjše pramene. Nato na lase pripne obroč ter preprosto uporabi topo iglo, s katero tke različne barvne niti, tako v lase kot izven las.

Tapiserija v laseh je zagotovo edinstven modni dodatek in “kul” način za preizkušanje mavrice v laseh.

PREBERITE ŠE: Frizure 2015: nov trend v barvanju las je colombré

V galeriji si lahko ogledamo nov trend tapiserije v laseh in morda najdemo navdih zase.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Neznansko seksi so najboljše moške ure, ki mu jih lahko podariš kot darilo!