Frozen in time – napeta resnična pripoved

frozen in time
frozen in time
Zadnjič posodobljeno: :

Novembra 1945 na Grenlandijo strmoglavi letalo z devetimi potniki. Vsi preživijo, a čaka jih boj z arktično zimo.

Osnovne Informacije
Znamka

Frozen in time

Model

Cena

13€

Trgovina

Amazon.com

Nekje so zapisali, da ima Mitchell Zuckoff nos za klasično avanturistično zgodbo. Že njegova uspešnica izpred dveh let z naslovom “Lost in Shangri-La’’ je zgodba, ki se bere in bere in bere vse do zadnje strani. Je zgodba o letalu, ki leta 1945 strmoglavi na Novo Gvinejo in zgodba o reševanju preživelih v džungli, ki bazira na pogovorih s preživelimi Američani, avtor pa objavi tudi nekatere do tedaj še neobjavljene informacije.

Morda se je prav zaradi predhodnice od najnovejšega dela Zuckoffa z naslovom ”Frozen in time” že od pričetka veliko pričakovalo. In ni razočaral bralcev, saj tudi tokrat ponudi zgodbo, opisano na način, da jo bralec detajlno doživi. Dogajanje zopet postavi v obdobje druge svetovne vojne, tudi tu gre za letalsko tematiko, le v okolju je naredil ogromen preobrat. Zgodba je namreč postavljena na Grendandijo in kljub vojni tematiki je največji sovražnik arktična zima in nepredvidljiva klima, ki je terjala marsikatero letalo in marsikaterega posameznika.

Frozen in time
Frozen in time

Frozen in time je resnična zgodba o preživetju in pogumu v širni grenlandski pokrajini. V novembru leta 1942 se ameriško letalo izgubi v nevihti in strmoglavi. Po čudežu vseh devet potnikov preživi, a čaka jih še težja preizkušnja – preživeti v divjini Grenlandije. Ameriška vojska organizira reševalno akcijo in se trudi najti letalo, medtem ko preživeli bijejo 148-dnevni boj z brutalno arktično zimo.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
To so knjige, ki ti bodo pomagale v težkih trenutkih