fbpx

G točka uspeha

  Logitechova namreč. Kar trije izdelki iz serije G so prejeli nagrado na minulem CES-u 2009. Med njimi tudi igralna tipkovnica G19, ki je prva Logitechova tipkovnica z barvno LCD-igralno ploščo. Zaslon s 320 x 240 slikovnimi točkami je mogoče nagibati, omogoča pa dragocene informacije za več kot ...

 

Logitechova namreč. Kar trije izdelki iz serije G so prejeli nagrado na minulem CES-u 2009. Med njimi tudi igralna tipkovnica G19, ki je prva Logitechova tipkovnica z barvno LCD-igralno ploščo. Zaslon s 320 x 240 slikovnimi točkami je mogoče nagibati, omogoča pa dragocene informacije za več kot šestdeset iger. Zaslon lahko prikaže tudi VoIP-komunikacijske podatke, uro, obremenitev procesorja ali druge neigralne specifične predmete, kot so slike ali video posnetki. Med različnimi vrstami informacij je mogoče povsem enostavno preklapljati, ne da bi morali zapustiti igro. Logitechova igralna tipkovnica ponuja 12 G-tipk, ki jih je mogoče popolnoma programirati, s tremi makro funkcijami na tipko, kar omogoča 36 ukazov na igro. Priljubljena funkcija prejšnjih Logitechovih igralnih tipkovnic stikalo Game Mode onesposobi tipko Windows, kar preprečuje, da bi se pomotoma “zaklenili” iz igre. Prav tako je mogoče priključiti in polniti naprave, na primer miško G9x ali slušalke G35. Tipkovnica G19 ima namreč dva priključka USB 2.0.

Cena: 179,99 evra, na voljo v začetku marca

 

Prejšnje
Vye, kaj?
Naslednje
Coolpix P90

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.