fbpx

Gailerhof Hotel (Italija): idilične počitnice v zavetju neokrnjene narave

Foto: booking.com
Zadnjič posodobljeno: :

Nedaleč od magičnega Lago di Braies se nahaja prekrasen hotel, ki je kot nalašč za vse, ki želijo imeti kopico aktivnosti na dlani.

Bed & Breakfast Hotel Gailerhof se nahaja na nadmorski višini 1,200 m, obdajajo pa ga zeleni gozdovi in dišeči travniki. V zimskih mesecih jih pobeli sneg, zaradi česar je pogled na okoliške gore še nekoliko bolj jasen. Hotel je odlično izhodišče za kopico športnih aktivnosti in odkrivanje celotne regije, saj se nahaja le kratko vožnjo stran od Lago di Braies, ki ga lahko občudujemo s fotografij številnih vplivnežev. Smučarsko območje Kronplatz je od hotela oddaljeno 6,5 km, z vlakom pa se lahko odpeljete do novega smučarskega središča Percher.

Že lesena fasada da vedeti, da hotel diha skupaj z okoliško naravo. Tudi pet pripadajočih sob in osem apartmajev je opremljenih v naravi prijaznem slogu, z velikih balkonov pa lahko občudujete okoliško naravo. V apartmajih se nahajajo tudi zasebne zunanje savne v katerih se lahko sprostite ob koncu dneva.

Osnovni vrednoti hotelske kuhinje sta regionalni karakter in trajnost. Na jedilniku tako najdete lokalne sestavine, jedi pa so pripravljene v sožitju z naravo. Prava posebnost hotela je lasten vodni izvir, uživate pa lahko tudi v široki paleti lokalnih vin.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!