fbpx

Božična dekoracija: okrasite svoj dom v trendih 2021

Zadnjič posodobljeno: :

Božič že trka na vrata in skrajni čas je, da pomislite, kako boste letos okrasili svoje domovanje. Da vam bo lažje, smo v uredništvu pobrskali, kje vse se skrivajo najboljši božični okraski.

Veselimo se trenutka, ko božič in novo leto prinašata v naše domove veliko novoletnih lučk, dišečih svečk in čudovitih novoletnih okraskov ter božičnih dreves.

Ne predstavljamo si doma, ki ga v tem letnem času ne okrasimo do potankosti, saj v dom prinesejo mir, barvitost in čarobnost. V praznično urejenem domu se je veselje družiti, planirati in se radostiti novega leta ter biti hvaležen za vse dobro v starem letu.

To je božična dekoracija, ki je na voljo v vaših najljubših prodajalnah z notranjo opremo.

JYSK

Omejena kolekcija Nordic Mood je del božične ponudbe, ki v praznični kombinaciji združuje tradicijo in naravo. Narava igra v kolekciji pomembno vlogo. Tradicionalne božične barve se zdaj umikajo utišanim tonom in kolekciji dajejo posebno eleganco in spokojnost. Tudi umetna božična drevesca izgledajo bolj naravno kot običajno, saj posnemajo barve in oblike pravih dreves iz narave.

 

Zara Home

Če želite čim dlje uživati v čarobnosti božičnih okraskov, se splača hišo že prej okrasiti z božičnimi bleščicami, svetilkami, venčki, svečami. Če iščete navdih, je vredno videti, kaj je Zara Home pripravila za ta poseben čas.

H&M

Pripravite svoj dom z izbiro H&M prazničnih izdelkov za dom. Od drevesnih in okenskih okraskov, sveč v sladkih in prazničnih dišavah, boste našli vse, kar potrebujete, da v svoj prostor vnesete božično veselje. Raziščite celotno paleto okrasnih škatel, ogledal, vaz in drugega in naj bo ta božič najbolj prijeten večer.

Pepco

Če imate radi tradicionalen pristop k božiču, vam bodo všeč klasični okraski v značilnih barvnih kombinacijah. Našli boste številne okraske v rdeči barvi – božične kroglice, obeske za božično drevesce, razne figurice, sveče in tekstil. Prav tako prodajalna ponuja številne druge božične in novoletne okraske v drugih barva.

Ikea

Okrasite svoj dom z božičnimi okraski in začutite praznično veselje povsod naokoli. Svoj dom okrasite na način, ki vam ustreza, saj prodajalna ponuja prodajo različnih okraskov, od minimalističnih do popolnega glamurja.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!