fbpx

Najboljši lepotni adventni koledarji za leto 2021

Foto: NetAPorter.com
Zadnjič posodobljeno: :

Še malo in odštevanja dni do božiča se bo začelo. Tudi če niste velike oboževalke prazničnega časa, lahko stavimo, da ste še vedno navdušene nad ulovom najboljšega lepotnega adventnega koledarja za letošnje leto. Veselje adventnega časa se lahko nadaljuje tudi v odrasli dobi, zato smo za vas izbrali različne adventne koledarje, ki vas bodo razvajali z različnimi lepotnimi izdelki.

Lepotni adventni koledarji prinašajo dvojni odmerek sreče. Prvič, veselje, da iz najlepše škatlice vzamete nepričakovan izdelek, naj gre za nego las, kože, parfum. Poleg veselja pa obstaja tudi dejavnik varčevanja, saj najboljši lepotni adventni koledarji prinašajo vrhunske izdelke, za nižjo ceno od običajne.

Spodaj smo sestavili seznam najbolj iskanih adventnih koledarjev 2021.

Look Fantastic

Komplet vsebuje vrhunske izdelke za nego kože, različna ličila in lepotne pripomočke. Adventni koledar je na voljo na njihovi spletni strani.

Foto:Lookfantastic.com

Dior

Adventni koledar Dior Beauty 2021 ima čudovit dizajn in vsebuje 24 miniaturnih izdelkov za nego kože, ličil in različnih dišav.

Foto:Dior.com

Loccitane

Letos vas L’OCCITANE popelje na čarobno popotovanje v Provanso s prazničnimi adventnimi koledarji Classic & Luxury Beauty. Naj bo odštevanje do božiča še bolj posebno z 24 dobrotami iz Provanse, ki vsebujejo najljubše izdelke za kožo in lepoto L’Occitane. Adventni koledar lahko kupite na njihovi spletni strani.

Dr. Hauschka

V notranjosti vas čaka 24 darilnih vrečk iz organskega bombaža, vse skupaj z ljubko izbranimi izdelki za nego kože. Adventni koledar je na voljo na njihovi spletni strani.

Foto: Dr. Hauschka

Nuxe

Adventni koledar Nuxe se vrača v omejeni nakladi. Ponovno odkrijte svoje ikonične izdelke za nego kože in najljubše nove izdelke. Kupite ga na njihovi spletni strani.

Foto: Nuxe.com

Shiseido

Praznujte praznike s tem čudovitim 24-dnevnim adventnim koledarjem majhnih dobrot Shiseido, ki vključuje izdelke za nego kože, ličila in dišave. Čarobna zbirka, navdihnjena s čudovitimi vizijami prazničnega ognjemeta, ki je shranjena v dekadentni embalaži. Adventni lepotni koledar lahko kupite na spletni strani.

Foto: Shiseido.com

Yves Rocher Garden

Vstopite v radovedni vrt Yves Rocher in vsak dan odprite svoja vrata ter opazujte, kako vam narava ponuja nepričakovan spektakel. V advetnem času odkrivajte nabor novih izdelkov in potrpežljivo čakajte na božič. Adventni lepotni koledar lahko kupite na njihovi spletni strani.

Foto: Yves Rocher Garden.com

Jo Malone

Privoščite ljubljeni osebi ta čudovit lepotni koledar Jo Malone London, ki je poln vrhunsko zbranih izdelkov, dišav, krem, sveč. Adventni lepotni koledar lahko kupite na spletni strani.

Foto. JoMalone.co.uk

Net A Porter

Četrto leto zapored je lepotni adventni koledar NET-A-PORTER nastavljen tako, da bo praznični čas še bolj poseben. Vsaak dan boste našle izdelke nekaterih najljubših blagovnih znamk NET-A-PORTER. Pričakujte kultne klasike skupaj z novimi odkritji, ki vas bodo vodili skozi praznične dni in poskrbeli za lepo, zdravo kožo. Advetni koledar kupite na njihovi spletni strani.

Foto: NetAPorter.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!