Galaxy Gear S2 – tudi Samsung z okroglo pametno uro

Pametna ura Galaxy Gear S2

Čeprav so pri Samsungu večji del pozornosti svojega Galaxy Uncpacked 2015 dogodka kakopak namenili mobilnikoma Galaxy S6 Edge+ in Galaxy Note 5, pa je zadnje dejanje (če odmislimo storitev Samsung Pay) pripadlo uri Galaxy Gear S2, prvi Samsungovi okrogli pametni uri. Večina stvari je sicer ostala zavita v tančico skrivnosti, a le do sejma IFA v Berlinu, ki bo v začetku septembra. Da bomo lažje počakali, pa nas je Samsung razveselil z nekaj fotografijama.

Pametne ure se še niso povsem prijele in eden od vzrokov je morda njihova ”nenaravna” oblika. Samsungova pametna ura Galaxy Gear S2 tako ne gre po stopinjah svoje predhodnice Galaxy Gear S, saj bo okrogla.

PREBERITE ŠE: Samsung Gear S – pametna ura, ki je postala pametna kot vaš pametni telefon

Govorice so se izkazale za resnične. Nova pametna ura s podpisom Samsunga je okrogla.
Govorice so se izkazale za resnične. Nova pametna ura s podpisom Samsunga je okrogla.

Kaj je Samsung postoril za fasado je ostala neznanka, a temu ne bo več dolgo tako, saj bo več razkril že 3. septembra 2015 na sejmu porabniške elektronike, komunikacij in bele tehnike IFA v Berlinu, točno leto dni po tem, ko je luč sveta ugledala ura Galaxy Gear S z operacijskim sistemom Tizen, ki se obeta tudi njeni naslednici.

Dodatne Informacije

Več informacij:
samsung.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!