Lepotni trendi 2015: Jeseni bo v modi temno rdeča šminka

Temno rdeča šminka

Rdečilo za ustnice je ličilo, ki ga ima v svoji torbici za ličila skorajda vsaka ženska. Ta je lahko obarvan balzam za ustnice, mat šminka, svetleč lip gloss, … možnosti je neskončno. Je lepotilno “orožje”, ki poudari žensko naravno lepoto in obrazu doda nekaj barve in glamurja, hkrati pa poskrbi, da so ustnice negovane in navlažene. Da boste letošnjo jesen v trendu, preverite, kakšne barve rdečilo za ustnice izbrati ob koncu poletja …

Rdeča šminka je klasika, ki ne bo šla nikoli iz mode. Je brezčasno ličilo, ki ga ima v svoji kozmetični torbici skoraj vsaka ženska. Poleg vedno modne živo rdeče šminke pa nam strokovnjaki za ličenje vsako sezono postrežejo s trendovskimi novostmi. Letošnjo jesen je to rdečilo v ustnici barve temno rdečega vina, ki nas popelje v modna 20-ta in 30-ta prejšnjega stoletja. V galeriji poiščite navdih za eksperimentiranje z novim videzom in ne pozabite, da se na temne odtenke rdečila za ustnica najlepše podajo le rahlo poudarjene oči.

PREBERITE ŠE:  Trend: Ženske modne frizure 2015

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!