fbpx

Galaxy Z Fold4 – pametni telefon, s katerim si boste lažje privoščili podaljšan vikend

Foto: Samsung

Si tudi vi želite, da bi si številnim službenim obveznostim navkljub lahko privoščili več podaljšanjih vikendov? Naj vam povemo, da lahko najnujnejše delo sedaj vzamete s seboj in ga opravite kar na poti ali pozno zvečer v hotelski sobi. Zato, da bi ga lahko opravili, pa ne potrebujete več niti prenosnega računalnika.

S pametnim telefonom Galaxy Z Fold4, najzmogljivejšim zložljivim pametnim telefon podjetja Samsung doslej, boste vsem nalogam kos tudi brez prenosnika. Naprava navdušuje z izjemnim 19,3-centimeterskim glavnim zaslonom, na katerem boste lahko opravili vse potrebno. Je pisarna v malem, s katero lahko potujete brez, da bi pri tem morale trpeti vaše delovne obveznosti.

Foto: Samsung

Zmore vse in še več

Galaxy Z Fold4 v primerjavi s svojim predhodnikom še izboljšan. Večopravilnost je postala enostavnejša kot kdaj koli prej, zato lahko iz katerekoli lokacije opravite še več dela. Opravilna vrstica je skrito orožje za hitro navigacijo in prehajanje med okni. S pomočjo sinhronizacije aplikacij lahko z enim dotikom zaženete do tri aplikacije, pri čemer si vse skupaj delijo super produktivni zaslon. Tako lahko hkrati sodelujete na videoklicu, si delate zapiske in preverjate zadnje elektronsko sporočilo. Enostavnejše pisanje besedil ali odgovarjanje na elektronsko pošto omogoča razširjen glavni zaslon s funkcijo Multi View. Tipke nazaj ne boste več potrebovali, saj bodo vsa okna hkrati prikazana na zaslonu. Za tiste, ki si še vedno radi delate zapiske na roko, je tu še izboljšana izkušnja S Pen pisala, ki daje izjemen občutek pisanja po pravem papirju.

Neverjeten prikaz vsebin

Vsebina, ki jo gledate na velikem in svetlejšem glavnem zaslonu, je s prilagodljivo frekvenco osveževanja 120 Hz in manj vidno kamero pod zaslonom (UDC) z novo razpršeno razporeditvijo podpikslov, še bolj poglobljena in razločna. Priljubljene aplikacije družbenih medijev, kot je Facebook, so optimizirane za izkušnjo na velikem zaslonu, zato bo njihova uporaba še prijetnejša.

Ko telefon po dolgem dnevu uporabljate za predvajanje serij ali filmov jih glejte prostoročno z načinom Flex in se resnično sprostite. Pri neoptimiziranih aplikacijah lahko uporabljate napravo, ne da bi motili vsebino, z novo ploščico na dotik, ki zagotavlja natančnost pri ustavljanju, previjanju in predvajanju videoposnetkov ali približevanju in oddaljevanju vsebine, ko je naprava v načinu Flex.

Foto: Samsung

Tudi fotografije in videoposnetki navdušijo

Galaxy Z Fold4 z nadgrajenim širokim objektivom s 50 MP in objektivom s 30-kratno povečavo v prostoru posname osupljive fotografije in videoposnetke. Načini Capture View Mode, Dual Preview in Rear Cam Selfie, so prilagojeni tako, da izkoriščajo edinstven faktor oblike za večjo prilagodljivost snemanja. Z večjo velikostjo slikovnih pik, 23 odstotkov svetlejšim tipalom in izboljšano procesorsko zmogljivostjo lahko zajemate jasne slike tudi ponoči. Kar je kot nalašč za jesenski čas, ko dnevi postajajo krajši, dogajanje ob popoldnevih in večerih pa ostaja pestro.

Foto: Samsung

Trden in odporen

Galaxy Z Fold4 in pripadajoči stoječi ovitek s pisalom S Pen sta na voljo v prefinjenih barvah, ki vključujejo sivo-zeleno, bež in fantomsko črno. Z okvirjem iz aluminija Armor Aluminum in pokrovom pregiba ter ekskluzivnim steklom Corning® Gorilla® Glass Victus®+ na zunanjem zaslonu in zadnjem steklu je to najtrdnejša zložljiva naprava doslej. Vzdržljivost plošče glavnega zaslona je povečana tudi zaradi optimizirane strukture plasti, ki pomaga zmanjšati poškodbe v primeru zunanjih udarcev.

Dopolnite vrhunsko izkušnjo še s slušalkami Galaxy Buds2 Pro, ki se ponašajo z najudobnejšo ergonomsko zasnovo doslej. Bodite brez strahu, da bi vam med obračanjem padle iz ušes. Za izjemno kakovost zvoka skrbi funkcija Hi-Fi 24Bit Audio, ki bo skupaj z možnostjo aktivnega odpravljanja hrupa še izboljšala vašo uporabniško izkušnjo.

Foto: Samsung

Ob nakupu telefona kot darilo prejmete pametno uro Galaxy Watch5

Samsung je za vse ljubitelje pametnih naprav in tehnoloških inovacij med 12. septembrom in 16. oktobrom 2022 pripravil odlično ponudbo, ki je ne gre spregledati. Ob nakupu zložljivega pametnega telefona Galaxy Z Fold4 ali Galaxy Z Flip4 v teh dneh prejmete prav posebno darilo – novo pametno uro Galaxy Watch5! Več informacij o ponudbi najdete tukaj.

Foto: Samsung

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!