fbpx

Garmin Epix Pro: revolucionarna serija športnih pametnih ur za zahtevne uporabnike

Razkošje tehnologije, slog, napredne funkcije in neverjetna življenjska doba baterije

Garmin Epix Pro
Foto: Garmin
Zadnjič posodobljeno:

Vstopite v svet, kjer se tehnologija in avantura združita. Garmin, pionir v svetu navigacijske tehnologije, prinaša novo serijo pametnih ur - Garmin Epix Pro. Ta serija pametnih ur predstavlja majhen, a močan računalnik, ki ga nosite na zapestju, z dih jemajočim AMOLED zaslonom, robustno zasnovo in baterijo, ki se upira zaspanosti kar do 31 dni.

Tri velikosti (42 mm, 47 mm in 51 mm), skupaj z vgrajeno LED lučko na vsakem modelu, omogočajo, da je Garmin Epix Pro kot tista zlata poročna obleka – narejena za vsakega posameznika in za vsako priložnost. S funkcijo Red Shift Mode je nočni vid postavljen na steroidne tablete, saj zaslon preobrazi v rdečo barvo, kar olajša prilagajanje na temne razmere in poskrbi za mirnejši spanec.

Na voljo je poplava prednaloženih športnih aktivnosti, kot so nogomet, košarka, loparski športi, jahanje in še mnogo več. Iz dneva v dan boste lahko bolje razumeli svojo kondicijo s pomočjo naprednih funkcij, ki jih Garmin prijazno nudi. Z funkcijo Up Ahead boste vedno v prednosti, saj boste lahko na zemljevidu videli točke zanimanja, kot so postaje za pomoč. Na ta način vam Garmin pomaga, da veste, kakšne izzive lahko pričakujete na vaši poti.

Garmin EPIX (Gen 2) Schneeweiß/Titan Titan
Garmin EPIX (Gen 2) Schneeweiß/Titan Titan
Garmin EPIX (Gen 2) Schneeweiß/Titan Titan
797,48 EUR

Zadnja posodobitev 2023-10-04 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Garmin Epix Pro je kot Superman med pametnimi urami – narejen za 24/7 uporabo, z neverjetno trpežno zasnovo in vrhunskimi materiali, kot sta safir in titan. Njegova jasna in barvita AMOLED zaslon na dotik je kot šlag na torti ob tradicionalnem dizajnu z 5 gumbi.

Foto: Garmin

Serija Epix Pro je kot dobro izurjen vojak, vedno pripravljen na akcijo, z izjemnim sledenjem aktivnosti, kot so planinarjenje, gorsko kolesarjenje, smučanje, deskanje na snegu, surfanje, rafting in še več. In za to ne potrebuje satelitskega telefona – za natančno sledenje v težjih okoljih poskrbi tehnologija SatIQ v kombinaciji z večpasovnim sprejemom signala in več različnimi GNSS.

Foto: Garmin

Ne samo, da je Garmin Epix Pro pripravljen na akcijo, ampak ima tudi občutek za vaše zdravje. Vključuje različne funkcije za spremljanje vaših vitalnih funkcij, kot je nasičenost krvi s kisikom, raven telesne energije, svetovalec za prilagajanje na spremembe časovnih pasov, napredno sledenje spanca in še več. Kot vaša osebna zdravstvena svetovalka, vas ura vsako jutro obvešča o vašem zdravstvenem stanju in vam daje nasvete za trening.

Garmin Epix Pro vam omogoča, da ostajate povezani tudi, ko ste daleč od doma. S pametnimi obvestili, možnostjo prenosa pesmi s Spotify, Deezer ali Amazon Music, naprednimi varnostnimi funkcijami, kot je zaznavanje incidentov, in možnostjo brezstičnega plačevanja z Garmin Pay, ste vedno na tekočem.

Foto: Garmin

Serija Epix Pro ni le vsestranska, ampak je tudi elegantna. V sodelovanju z nekaterimi najbolj priznanimi blagovnimi znamkami na svetu je Garmin razvil različne stile in barve za vsak okus. Kolekcija Garmin Connect IQ ponuja obsežen nabor prilagoditev, kot so widgeti, aplikacije, izbirniki ure in več, da lahko svojo uro prilagodite svojemu osebnemu slogu.


Ne glede na to, ali se pripravljate na tek na 5 km ali daljšo dirko, je serija Garmin Epix Pro pripravljena na vsak korak. S funkcijo Multi-GNSS, ki omogoča sledenje več globalnim navigacijskim satelitskim sistemom, kot so GPS, GLONASS in Galileo, se lahko podate na najzahtevnejše avanture, ne da bi se izgubili. In z vgrajeno funkcijo ABC (altimeter, barometer, kompas) boste vedno imeli ključne podatke o višini, vremenskih spremembah in smeri.

Garmin Epix Pro serija prinaša nove standarde za vse, ki iščejo vrhunske športne ure, ki se počutijo kot doma na progi, na gori ali na mestni ulici.

Garmin EPIX (Gen 2) Schneeweiß/Titan Titan
Garmin EPIX (Gen 2) Schneeweiß/Titan Titan
Garmin EPIX (Gen 2) Schneeweiß/Titan Titan
797,48 EUR

Zadnja posodobitev 2023-10-04 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Razpoložljivi modeli vključujejo epix Pro – 42mm, epix Pro – 47mm in epix Pro – 51mm, z možnostmi standardne in safirske različice, njihove maloprodajne cene pa se začnejo pri 899,99 dolarjev (949 evrov). Za več informacij obiščite www.garmin.com.

Dodatne Informacije

garmin.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.