fbpx

GFC – GoFastCampers: overland nadgradnje v katere verjame skupnost pustolovščine željnih duš

GFC - GoFastCampers
Foto: GFC - GoFastCampers
Zadnjič posodobljeno:

Pustolovščine željne duše in navdušenci na prostem že od nekdaj iščejo učinkovito, visokokakovostno opremo, ki dopolnjuje njihov življenjski slog. GFC - GoFastCampers, podjetje s sedežem v Montani, je obrnilo ploščo z zagotavljanjem vrhunskih overland nadgradenj in strežnih šotorov za avtomobile tudi z revolucijo v načinu njihove izdelave. Inovativnost se kaže predvsem v izjemno nizki teži izdelkov, ki je lahko tudi do 60% nižja kot pri konkurenčnih rešitvah. To podjetje dosega z uporabo najsodobnejših avtomatizacijskih tehnologij in novimi materiali.

Podjetje GFC – GoFastCampers, ki sta ga leta 2017 ustanovila Wiley Davis in Graeme MacPherson, je pri preoblikovanju trga opreme za zunanjo uporabo naredilo dolgo pot. Z močnim prepričanjem v decentralizacijo industrije želi podjetje deliti svoje najsodobnejše avtomatizirane sisteme z drugimi malimi podjetji in jih spremljati na njihovi poti do uspeha.

GFC – GoFastCampers je hitro rastoča blagovna znamka, ki spreminja način razmišljanja ljudi o kampiranju. Precej hitro je podjetje postalo znano po svojih inovativnih rešitvah za kampiranje, ki združujejo svobodo kampiranja s šotori in hkrati sutvarjanje udobja avtodoma. Izdelki blagovne znamke so zasnovani za delo s široko paleto vozil, od tovornjakov do terenskih vozil, in so kot nalašč za vsakogar, ki želi raziskovati divjino v udobju in stilu. Hkrati pa v precejšnji preporstosti in minimalističnosti rešitev.

GFC - GoFastCampers
Avtodom GFC Platform – Canopy Camper
Foto: GFC

Eden glavnih razlogov, zakaj je GFC – GoFastCampers postal tako priljubljen, je kakovost njegovih izdelkov. Strešni šotori tako imenovani Canopy Camper – in tako imenovane Canopy nadgradnje kesonov tovornjakov znamke so zgrajeni tako, da trajajo, z robustno konstrukcijo, ki lahko prenese najtežje pogoje in velike omremenitve. so izdelani iz visokokakovostnih materialov, ki so zasnovani tako, da so lahki, a trpežni, tako da jih lahko vzamete kamorkoli želite.

Drugi razlog, zakaj je GFC – GoFastCampers postal tako priljubljen, je njegova zavezanost inovacijam. Izdelki blagovne znamke se nenehno razvijajo in izboljšujejo, pri čemer se ves čas dodajajo nove funkcije in dizajni. Na primer, glavni izdelek znamke, GFC Platform Camper, je zasnovan tako, da je modularen, tako da ga lahko prilagodite svojim potrebam.

Morda pa je največji razlog, zakaj je GFC postal tako priljubljen, njegova skupnost. Blagovna znamka je pridobila strastne privržence navdušencev na prostem, ki jih druži ljubezen do pustolovščin in raziskovanja. Lastniki GFC so raznolika skupina ljudi, od zagrizenih Overlanderjev do vikend bojevnikov, vendar jih vse druži skupna vez: želja po tem, da bi šli ven in raziskovali svet okoli sebe.

Potopimo se v GFC-jevo neverjetno linijo izdelkov, ki so obračali pozornost v svetu na prostem.

Preglejmo nekatere ključne izdelke tega podjetja.

Avtodom GFC Platform – Canopy Camper


GFC Platform Camper je vodilni in glavni izdelek podjetja, ki se je med pustolovci hitro uveljavil. S težo le 125 kg (275 lbs) ta lahki “avtodom” ponuja udobno spalno površino 127 cm x 229 cm (50″ x 90″) ali 142 cm x 229 cm (56″ x 90″) pri tovornjakih polne velikosti. Avtodom je opremljen s profesionalno namestitvijo (vključena v ceni) ter 5 cm (2″) vzmetnico.  Zanimiv je predvsem dostop do notranjosti šotora, ki je mogoč tako po lestvi, kot preko prostora kesona avtomobila. Zaradi izjemne modularnosti notranjosti pa omogoča različne izvedbe.

Foto: GFC

“Avtodom”, oziorma nadgradnja kesona ponuja različne možnosti nadgradnje oken, ki ustrezajo individualnim željam, od popolne odsotnosti oken za večjo varnost in zasebnost do sprednjih, zadnjih ali obeh sprednjih in zadnjih oken za večjo vidljivost in notranjo svetlobo. Za tiste, ki si želijo vrhunskih panoramskih razgledov in dostopnosti po lestvi, je možnost stranskih vrat pri šotoru priljubljena izbira. Za sam šotor obstaja izjemno enostaven a učinkovit konfigurator.

GFC Topper – trda nadgradnja kesona

Nadgradnja kesona GFC Topper je idealna rešitev za tiste, ki želijo lahko, minimalistično in funkcionalno nadgradnjo za svoj pickup! GFC Topper, zasnovan z mislijo na vzdržljivost in enostavno uporabo, združuje elegantno estetiko s trdno konstrukcijo, zaradi česar je najboljša izbira za navdušence na prostem. Hkrati pa je izjemno lahek saj tehta le 62 kilogramov.

GFC SuperLite – ultra lahek trdi strešni šotor

GFC SuperLite je sprememba igre v svetu strešnih šotorov. S težo samo 36 kg (80 lbs) se uvršča med najlažje strešne šotore na voljo. Kljub nizki teži nudi SuperLite prostorno notranjost, kjer lahko udobno spita dve osebi – dimenzije ležišča znašajo 127 cm x 229 cm (50″ x 90″). Njegova inovativna zasnova prav tako omogoča hitro in preprosto montažo na streho in hitro odstranitev, zaradi česar je nepogrešljiv tako za vikend bojevnike kot za dolgoročne popotnike. Hkrati pa ga pospravite v nekaj trenutkih. Zanimiva pa je tudi njegova cena, ki je nizka v primerjavi s konkurenco in znaša le 1.500 dolarjev.

GFC Chase okvir

GFC Chase Frame, izdelan za spopadanje z najtežjimi tereni, je popolnoma prilagodljiva in modularna nadgradnja vašega kesona pickupa. Ta nadgradnja je izdelana na robustnem jeklenem okvirju, je popolna za priterjevanje opreme, zalog ali celo kot mobilni bazni tabor. Z nizom razpoložljivih dodatkov lahko GFC Chase Frame prilagodite vašim edinstvenim zahtevam pri akativnostih na prostem. Obstajajo seveda nosilci za kolesa in različno drugo opremo. Podjetje pa obljublja, da bo okoli tega zgradilo celotno folozofijo nameščanja dodatkov s tatermi se bo spreminjala namembnost. Okvir tehta le 36 kilogramov.

GFC-jeva predanost izdelavi visokokakovostnih, inovativnih izdelkov za uporabo na prostem, hkrati pa opolnomoči mala podjetja in spodbuja decentralizirano industrijo, je resnično pohvale vredna. Z vlaganjem v izdelek GFC ne dobite samo vrhunske opreme za uporabo na prostem, temveč tudi prispevate k boljši prihodnosti za vse. Torej, pripravite se in se pridružite skupnosti GFC – GoFastCampers pri revoluciji na prostem!

In kje kupiti izdelke GFC – GoFastCampers v Evropi?! Zaenkrat še nimamo informacij, verndar v uredništvu čakamo na uradni odgovor podjetja. Zato nas spremljate za več informacij.

Dodatne Informacije

gofastcampers.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.