Gi Bike: kolo prihodnosti narejeno za mesto

Zadnjič posodobljeno: :

Kolo Gi Bike je kolo 21. stoletja, naredili so ga ljubitelji mesta – za ljubitelje mesta. Zavesten, inteligenten, praktičen, lahek kot pero, enostaven za vožnjo ter narejen za užitek v vožnji.

Kolo Gi je izdelano iz aluminija. Električni model tehta 17 kilogramov, standardni model tehta le 12 kilogramov. Zložili ga boste lahko z eno potezo, ki vam bo vzela 3 sekunde. Če se odločite za električni model, lahko pričakujete, da vas bo sam peljal 64 kilometrov med eno in drugo polnitvijo.

Zlahka zložljiv Gi Bike.
Zlahka zložljiv Gi Bike.

PREBERITE ŠE: nCycle: elektronsko zložljivo kolo prihodnosti

Zraven tega bo imel integrirano osvetljavo pametnih LED luči, ki se bodo ponoči oziroma ob mraku vklopile same. Medtem, ko boste vozili, boste lahko na kolo priklopili svoj telefon. Preko brezžične povezave se boste tako povezali na Facebook, Twitter ali zemljevide. Integrirana ključavnica vam bo sama zaklenila kolo, ko se boste od kolesa oddaljili 3 metre. Preko aplikacije (ki bo na voljo za iOS in Android) boste lahko dodali še druge uporabnike ter kolo tako zlahka delili še z družino ali prijatelji. Zgleda, da bo Gi krasen in sila koristen dodatek vašemu življenju.

Oglejte si nekaj fotografij Gi Bika še v galeriji!

Dodatne Informacije

Več informacij:
gibike.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Nove slušalke Sony WH-1000XM4: ko odlično postane še boljše!