fbpx

“Ulca za ulco”: Dobrodelni koncert za Anino Zvezdico in Lajko

Če razmišljate kako preživeti oktobrski petek zvečer malo drugače, je mogoče dobrodelni dogodek ''Ulca za ulco'' pravi za vas. 17. oktobra imamo namreč priložnost izkazati našo željo in tudi voljo za pomoč ljudem (Anina Zvezdica) in živalim (Lajka) v stiski in to kar na enem mestu, v sklopu skupnega dogodka.

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
Cvetličarna, Kranjčeva 20, Ljubljana
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
8 € (v predprodaji)

Dobrodelni koncert bo poleg enkratne priložnosti kjer lahko vsak izmed nas pomaga, poskrbel za pravi hip hop spektakel, saj bo na večer dogodka klub Cvetličarna gostil mnogo dobro poznanih imen slovenske hip hop scene kot so Zlatko, Klemen Klemen, Kosta, Murat & Jose, Trkaj, Nikolovski, Doša, Hodža, Chorchyp, I. Vanish, Overdose: Nipke & BsNc, Recycleman, Challe Salle, Adam Velič, DJ Tom Polo, DJ Dejko Dey in druge. Poleg tega pa bo kot posebna gostja nastopila znana glasbenica in aktivistka Jadranka Juras.

Anina Zvezdica trdno verjame v cilj dogodka, da predramimo ljudi in jih spravimo skupaj, tako da skupaj naredimo nekaj dobrega. Kaj je sploh lahko še lepše kot poleg odličnega koncertnega večera z obilo zabave, priskočiti na pomoč tistim, ki nas zares potrebujejo.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.