fbpx

Giannoulis – Grand Bay Beach Resort: letovišče v srcu Krete samo za odrasle

Foto: booking.com

Ta prekrasna nastanitev, kjer počitnikujejo tudi grški bogovi, se nahaja v majhni ribiški vasici Kolymbari na otoku Kreta. Spoznajte Giannoulis - Grand Bay Beach Resort.

Zahodno od Chanie, na prekrasnem polotoku Rodopou, najdete razkošno nastanitev, ki obljublja nepozabne počitnice v objemu grških plaž in valov. Z veličastnimi gorami v ozadju in panoramskimi razgledi na morje, sodi Giannoulis – Grand Bay Beach Resort, med najbolj zaželene hotele na otoku, obkrožene z nasadi citrusov, oljk in trt.

Svoj čar namestitvi daje tudi majhna vasica Kolymbari, kjer je življenje strnjeno tik ob plaži. Vas je namreč odlično izhodišče za uživanje okoliške narave, za sproščujoče sprehode in uživanju v umirjeni atmosferi. V okolici se nahaja tudi vrsta samostanov, ki jih je vredno obiskati – eden takšnih je Gonia Monastery iz 13. stoletja, ki dandanes služi kot pokopališče. Tu pa najdete tudi kopico zalivov in prekrasnih peščenih plaž.

Foto: Booking.com

78 luksuznih enot

V sklopu Giannoulis – Grand Bay Beach Resorta je urejenih 78 luksuznih enot, ki slovijo po prostornosti in sofisticiranosti. Okusno opremljene sobe so opremljene ravno prav domače, da se popotniki počutijo dobro, in z veliko mero udobja. Najbolj dih jemajoča je Juniro Suita, ki se spogleduje z morjem in ima zaseben dostop do zunanjega bazena, za vso intimo, ki jo na počitnicah potrebujete.

Tudi sicer je v sklopu nastanitve urejen velik zunanji bazen s sončno teraso in udobnimi ležalniki, pa tudi ožji bazen na bolj umirjenem predelu. Od hotela vas do prekrasne peščene plaže loči le nekaj korakov. Plaža Kolymbari je bila nagrajena z Modro zastavo, tam pa vas pričakajo senčniki in ležalniki za poležavanje na plaži. Prav posebej navdušene bodo družine, saj bodo otroci v morju peska nadvse uživali.

V sklopu namestitve je urejen tudi fitnes, ponujajo pa vam tudi razkošno opremljeni wellness z najrazličnejšimi tretmaji.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!