fbpx

Glamping hišica Julija: hiška za romantični oddih v dvoje

Foto: Jeruzalem Resort

Dobrodošli v osrčju Jeruzalemskih goric, kjer vas čaka luksuzni romantični oddih v dvoje! To je glamping hišica Julija.

Luksuzna glamping hišica Julija se nahaja v osrčju Jeruzalemskih goric, natančneje v kraju Hermanci. Zaradi izjemne lege sredi vinogradov je idealen kraj za romantike, ljubitelje narave, aktivnih počitnic ali pa samo kot točka, kjer si boste lahko odpočili od vsakdanjika. Vsi gurmani, se boste lahko prepustili užitkom odlične prleške kulinarike v okoliških gostinskih obratih ter vrhunskim vinom bogatega vinorodnega okoliša.

Glamping hišica Julija
Foto: Jeruzalem Resort

Glamping hišica Julija se nahaja kot samostojni mobilni objekt v neposredni bližini apartmajske hiše. V hišici so uporabljeni vrhunski moderni naravni materiali. Vsi, ki iščete počitek in sprostitev, boste v hiški našli prijetno spalnico s panoramskim oknom ter opremljeno kuhinjsko nišo z osnovno posodo za pripravo hrane. Na zasebni terasi boste lahko uživali v edinstvenem razgledu na jeruzalemske vinograde, žuborenje bližnjega ribnika pa bo ustvarilo poseben čar.

Panoramsko okno z razgledom
Foto: Jeruzalem Resort

Prijetna zasebna hiška Julija na svojih 20 kvadratnih metrih ponuja vse kar rabite za brezskrben odmor. Vaše bivanje v hiški bo posebno in nepozabno doživetje!

Dodatne Informacije

Članek lahko vsebuje partnerske povezave.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!