Pozabite na klasičen glamping, letos je “in” glamping na morju

Ko gre za potovanja, je bilo v letu 2018 vse v znamenju glampinga, kampiranja v naravi, ki ni zgolj očarljiva, temveč tudi “luksuzna”. Pripravite kopalke, sončno kremo in lahkotna oblačila, ker je glamping na morju način potovanja, na katerega bomo prisegali v letu 2019 čisto vsi.

Očarljivi kotički v naravi v različnih delih sveta so bili v letu 2018 deležni številnih obiskov turistov, saj je bil zelo popularen glamping, luksuzno kampiranje v naravi. Ker živimo v času, ko se trendi zelo hitro spreminjajo, je tudi na področju tovrstnega načina potovanja prišlo do nekaterih sprememb. V letu 2019 bomo vsi govorili o glampingu na morju, ki naj bi bil nov način potovanja.

V letu 2019 bomo vsi govorili o glampingu na morju.
V letu 2019 bomo vsi govorili o glampingu na morju.

Kaj sploh je glamping na morju? – gre za luksuzno kampiranje na jahti, ki vključuje spanje pod zvezdami v zelo udobni postelji. Vsako jutro se boste zbudili ob sončnem vzhodu in zaspali ob sončnem zahodu. Uživali pa boste tudi v prireditvah pod zvezdami, o katerih se boste lahko velikonaučili. Zveni mamljivo, kajne?

Zveni mamljivo, kajne?
Zveni mamljivo, kajne?

Pri nas takšne ponudbe še ni in upamo, da bo, a pri ameriškem podjetju Celebrity Cruises ponujajo glamping na morju, in sicer boste lahko občkudovali Galapaške otoke. Daleč je, a ni nedosegljivo!

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Kako potovati z letalom v letu epidemije koronavirusa?