Pozabite na klasičen glamping, letos je “in” glamping na morju

Ko gre za potovanja, je bilo v letu 2018 vse v znamenju glampinga, kampiranja v naravi, ki ni zgolj očarljiva, temveč tudi “luksuzna”. Pripravite kopalke, sončno kremo in lahkotna oblačila, ker je glamping na morju način potovanja, na katerega bomo prisegali v letu 2019 čisto vsi.

Očarljivi kotički v naravi v različnih delih sveta so bili v letu 2018 deležni številnih obiskov turistov, saj je bil zelo popularen glamping, luksuzno kampiranje v naravi. Ker živimo v času, ko se trendi zelo hitro spreminjajo, je tudi na področju tovrstnega načina potovanja prišlo do nekaterih sprememb. V letu 2019 bomo vsi govorili o glampingu na morju, ki naj bi bil nov način potovanja.

V letu 2019 bomo vsi govorili o glampingu na morju.
V letu 2019 bomo vsi govorili o glampingu na morju.

Kaj sploh je glamping na morju? – gre za luksuzno kampiranje na jahti, ki vključuje spanje pod zvezdami v zelo udobni postelji. Vsako jutro se boste zbudili ob sončnem vzhodu in zaspali ob sončnem zahodu. Uživali pa boste tudi v prireditvah pod zvezdami, o katerih se boste lahko velikonaučili. Zveni mamljivo, kajne?

Zveni mamljivo, kajne?
Zveni mamljivo, kajne?

Pri nas takšne ponudbe še ni in upamo, da bo, a pri ameriškem podjetju Celebrity Cruises ponujajo glamping na morju, in sicer boste lahko občkudovali Galapaške otoke. Daleč je, a ni nedosegljivo!

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!