Glamping Olimia Adria village: čaroben oddih pod zvezdami

Glamping Olimia Adria village je mala glamping vasica, pravi raj za družine, avanturiste ali romantike. Samo počakajte, da doživite glamping na zvezdnato noč!

V stiku z naravo boste v Glamping Olimia Adria village prebivali v luksuznih, stilsko dovršenih in popolnoma opremljenih šotorih dveh velikosti (S – ena zakonska postelja; M – dve zakonski postelji). Oba nudita TV in lastno kopalnico s sušilcem za lase, brezplačnim toaletnim priborom ter prho. Če želite potovati z manj prtljage, so z doplačilom na voljo brisače in posteljnina.

Glamping Olimia Adria village (Foto: Booking.com)
Glamping Olimia Adria village (Foto: Booking.com)

Še preden pa obiščete termalne vrelce, ki vam jih ponuja kompleks Terme Olimia, vas bodo pockrljali z zajtrkom, kontinentalnim ali z jedmi po izbiri, ki vas bo zjutraj pričakal na terasi. Dan lahko preživite v enem od termalnih bazenov Term Olimia ali pa pritisnite na gumb in se lenobno zleknite v mehurčke zasebnega jacuzzija pred šotorom. Sicer pa se lahko razgibate tudi v fitnesu, najmlajšim pa sta namenjena otroško igrišče in vodni park.

Posebno vzdušje v vasici pričara zvezdnata noč, ko se pred vami odpre očarljiv ambient, prepleten z lesenimi potkami in termalnimi potočki. V središču se razprostira slikovito ognjišče, ob katerem lahko zvečer posedate, opazujete nebo, nazdravite, berete in uživate v trenutku popolnosti.

Dodatne Informacije

Rezervacija: 
booking.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Kakšen dopust izbrati v letu 2021, da bo varno in da se ne boste ukvarjali z odpovedmi!