fbpx

Glamping Olimia Adria village: čaroben oddih pod zvezdami

Glamping Olimia Adria village je mala glamping vasica, pravi raj za družine, avanturiste ali romantike. Samo počakajte, da doživite glamping na zvezdnato noč!

V stiku z naravo boste v Glamping Olimia Adria village prebivali v luksuznih, stilsko dovršenih in popolnoma opremljenih šotorih dveh velikosti (S – ena zakonska postelja; M – dve zakonski postelji). Oba nudita TV in lastno kopalnico s sušilcem za lase, brezplačnim toaletnim priborom ter prho. Če želite potovati z manj prtljage, so z doplačilom na voljo brisače in posteljnina.

Glamping Olimia Adria village (Foto: Booking.com)
Glamping Olimia Adria village (Foto: Booking.com)

Še preden pa obiščete termalne vrelce, ki vam jih ponuja kompleks Terme Olimia, vas bodo pockrljali z zajtrkom, kontinentalnim ali z jedmi po izbiri, ki vas bo zjutraj pričakal na terasi. Dan lahko preživite v enem od termalnih bazenov Term Olimia ali pa pritisnite na gumb in se lenobno zleknite v mehurčke zasebnega jacuzzija pred šotorom. Sicer pa se lahko razgibate tudi v fitnesu, najmlajšim pa sta namenjena otroško igrišče in vodni park.

Posebno vzdušje v vasici pričara zvezdnata noč, ko se pred vami odpre očarljiv ambient, prepleten z lesenimi potkami in termalnimi potočki. V središču se razprostira slikovito ognjišče, ob katerem lahko zvečer posedate, opazujete nebo, nazdravite, berete in uživate v trenutku popolnosti.

Dodatne Informacije

Rezervacija: 
booking.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!