fbpx

Ženska moda 2020: oranžna je barva tega poletja, in tako jo nosiš!

Potem ko je lansko sezono oranžna barva pridobila nekoliko na veljavi, se to poletje vrača v vsem svojem sijaju.

Lani poleti so kraljevali predvsem limeta zeleni in neon rumeni barvni odtenki, letos pa na prestol seda sončno oranžna. Ta barva, ki prispeva k boljšemu razpoloženju, prihaja v 2020 v hladnejših odtenkih, pa tudi v izjemno bogatih, kar preprosto obožujemo! Ne pozabi, oranžna se odlično poda tudi k poletnemu tenu na koži.

Zeleno luč za ta “evforični” barvni odtenek je dala tudi modna skupnost (beri modni vplivneži), kar lahko zelo jasno vidimo na Instagramu! Sicer pa letos tako ali tako rabimo nekaj optimizma in veselja, kajne?

Kako nositi oranžno barvo?

Razmišljaj o njej kot o nevtralni barvi …

… in jo tako tudi uporabi oziroma nosi. Poleti naj zamenja kakšen črn ali siv kos tvoje garderobe. Poskusi z oranžno jakno namesto klasične črne in jo kombiniraj z belo majico in svetlimi džinskami. Tudi svojo bež majico na naramnice lahko zamenja oranžna. Zraven obleci elegantne hlače in že imaš videz, ki bo odličen tudi za službo.

View this post on Instagram

Monday Mood 😛

A post shared by Jeanette (@_jeanettemadsen_) on

Razmisli o tkaninah

Če želiš, da oranžna deluje elegantno, moraš razmisliti o tkanini. Ta barva ne bo delovala s težkimi tkaninami, zato se raje poslužuj lahkega bombaža, zračnega lanu ter gladkega satena in svile. Izogibaj se trenerkam, volni in težkemu denimu.

Poskusi z dodatki

Nisi pripravljena, da bi bila oranžna od glave do pet? Ne skrbi, oranžno lahko vneseš tudi z modnimi dodatki. Oranžna torbica bo prijetna sprememba od klasične črne ali rjave. Ali pa poskusi s parom oranžnih čevljev, da na najboljši možni način popestriš svoj videz.

Zate smo pri največjem spletnem trgovcu na svetu, Amazonu, izbrskali nekaj modnih dodatkov v barvi letošnjega poletja!

Torbica Calvin Klein

Torbica Calvin Klein
Torbica Calvin Klein
KUPI: 66,53 €

Sončna očala Dior

Sončna očala Christian Dior
Sončna očala Christian Dior
KUPI: 190,00 €

Torbica Coccinelle

Torbica Coccinelle
Torbica Coccinelle
KUPI: 314,61 €

Sončna očala Marc Jacobs

Sončna očala Marc Jacobs
Sončna očala Marc Jacobs
KUPI: 78,97 €

Torbica Mario Valentino

Torbica Mario Valentino
Torbica Mario Valentino
KUPI: 60,00 €

Sončna očala Max Mara

Sončna očala Max Mara
Sončna očala Max Mara
KUPI: 193,80 €

Torbica Marc Jacobs

Torbica Marc Jacobs
Torbica Marc Jacobs
KUPI: 473,00 €

Sončna očala Mr. Boho

Sončna očala Mr. Boho
Sončna očala Mr. Boho
KUPI: 36,96 €

Sončna očala Prada

Sončna očala Prada
Sončna očala Prada
KUPI: 263,00 €

NAMIG ZA MODNE NAKUPE

Da bodo tvoji nakupi potekali tekoče, da boš imela izjemen izbor in da boš kupovala priznane znamke tudi do 40 odstotkov ceneje, se pridruži največjemu šoping klubu na svetu, Amazon Prime. Amazon Prime je članstvo pri največjem trgovcu na svetu, ki avtomatično omogoča izjemne nakupne priložnosti. Slednje so povezane z velikimi popusti (Amazon Prime Day) in velikokrat brezplačnim hitrim pošiljanjem izdelkov. Poleg tega obstajajo tudi posebne dnevne ponudbe (Lightning Deals), kjer se na dnevni ravni v vseh kategorijah pojavljajo ekskluzivne ponudbe z izjemnimi popusti, seveda rezervirane le za člane Amazon Prime. Vendar Amazon Prime ne pomeni le posebnih “članskih” nakupnih ugodnosti. S članstvom v Amazon Prime dobite tudi dostop do ene največjih knjižnic filmov in serij na svetu, Amazon Prime Video. Če radi prebirate knjižne uspešnice, boste s članstvom pridobili še možnost dostopa do Prime Reading, ki predstavlja mesečno izbiro na največji svetovni knjižni polici.

Članstvo v Amazon Prime sicer stane 7,99 € na mesec, a znesek se vam bo povrnil že z znižano ali brezplačno poštnino ob prvem nakupu (za izdelke z oznako Prime). Naročnino lahko prekinete kadarkoli. Zato prav nič ne tvegate s prijavo na Amazon Prime. S prijavo preko priložene povezave pridobite še dodatne bonbončke in odklenete kupone z ugodnostmi.

Skrivni nujen nasvet za Amazon Prime

Članstvo Amazon Prime lahko delite s svojim partnerjem oziroma članom vašega gospodinjstva. Če ste študent, lahko vašega cimra obdarite s tem, ko ga povabite v svoj Amazon Prime račun. Tako tudi on prejme ugodnosti, kot so znižana ali morebitna brezplačna poštnina, brezplačno pretakanje video posnetkov, shranjevanje fotografij, zgodnji dostop do izjemnih ponudb in še več. Preprosto dodajte člana vašega gospodinjstva v razdelek svojega računa Amazon Household.

Dodatne Informacije

Uredništvo ne odgovarja za navedene cene. Cene pri spletnih trgovcih so dinamične narave in se lahko spremenijo kadarkoli. Zapisane so bile v času redakcije.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!