fbpx

Glamur v H&M

  Svetovno znani proizvalajlec poželjivih čevljev in torbic Jimmy Choo je sklenil sodelovanje z znamko trendi oblačil za mlade H&M. To je prvo sodelovanje znamke H&M z znamko, ki oblikuje izključno modne dodatke, zato je modni imperij Jimmy Choo proslavil sodelovanje in kolekcijo nadgradil z ženskimi ...

 

Svetovno znani proizvalajlec poželjivih čevljev in torbic Jimmy Choo je sklenil sodelovanje z znamko trendi oblačil za mlade H&M. To je prvo sodelovanje znamke H&M z znamko, ki oblikuje izključno modne dodatke, zato je modni imperij Jimmy Choo proslavil sodelovanje in kolekcijo nadgradil z ženskimi oblačili. Prav tako so oblikovali tudi moško kolekcijo čevljev, torb in drugih dodatkov. Pri H&M so nad sodelovanjem navdušeni, saj obožujejo Choojeve kolekcije čevljev in torb. So neverjetno glamurozni in poželjivi nad čemer bi se stinjale prav vse modne navdušenke. Posebno zanimiv je Choojev pristop k oblikovanju celotne kolekcije, saj je najprej oblikoval čevlje in torbice, njim pa nato prilagodil oblačila in ne obratno, kot smo vajeni. Od svoje ustanovitve 1996 je znamka Jimmy Choo postala del fenomena popularne kulture. Čevlji z rdečih preprog so v ekskluzivni kolekciji po besedah predcednice družbe Choo sofisticirani, modno orientirani, dostopni in glamurozni- popolni za tisto noro zabavo. Kolekcija je na voljo od 14. novembra.

 

 

Trgovina H&M, Čopova 42, Ljubljana in www.hm.com

 

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.