fbpx

Jeans v tisoč in eni obliki

  G-Star je ena tistih znamk, ki navdihujejo z inovativnostjo in drznim stilom v svetu jeansa. Od premiere linije Raw Denim leta 1996 je G-Starov koncept vključevati novejše, drznejše podobe, privlačne vsem stilom, trendom ter letom. Z izčiščeno formo so dosegli brezčasnost oblačil. Jeans v ...

 

G-Star je ena tistih znamk, ki navdihujejo z inovativnostjo in drznim stilom v svetu jeansa. Od premiere linije Raw Denim leta 1996 je G-Starov koncept vključevati novejše, drznejše podobe, privlačne vsem stilom, trendom ter letom. Z izčiščeno formo so dosegli brezčasnost oblačil. Jeans v tisoč in eni obliki, diskretne pletenine, telirani suknjiči, jakne in plašči so klučni kosi jesenske kolekcije tako za ženske kot moške. Hladne barve od črne do neštetih odtenkov sive so trend tudi pri G-Staru. Celotna podobna je mladostniško drzna, a še vedno elegantna.

 

G-Star, Hala 12, Šmartinska 152, Ljubljana in www.g-star.com

 

Naslednje
Glamur v H&M

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.