fbpx

Nova mestna moda

  Na Miklošičevi ulici 7 v Ljubljani se je v začetku septembra odprla nova modna trgovina s prefinjenimi ženskimi in moškimi oblačili Tru Trussardi. V trgovini je že na voljo aktualna kolekcija jesen zima 2009/10, ki je za moške klasična in hkrati inovativna, v ospredju so tkanine ter linije v ...

 

Na Miklošičevi ulici 7 v Ljubljani se je v začetku septembra odprla nova modna trgovina s prefinjenimi ženskimi in moškimi oblačili Tru Trussardi. V trgovini je že na voljo aktualna kolekcija jesen zima 2009/10, ki je za moške klasična in hkrati inovativna, v ospredju so tkanine ter linije v skladu z zadnjimi modnimi trendi. Kolekcije nosijo močan koncept mestne mode z glamuroznimi detajli za posebne priložnosti. Barve se prilegajo letnemu času, veliko je črnine in sivine, barve tobaka in kave ter nekaj močnih odtenkov močnih barv od zelene in oranžne do modre, roza in rdeče. Ženska kolekcija Tru Trussardi izraža nov način oblačenja, ki ga lahko označimo za mestni prestiž z moškimi kroji in zapeljivimi ženstvenimi detajli. Materiali kot so kašmir, moher in volna dajejo poseben občutek luksuza. Hladne barve naznanjajo prihod zime, nekaj pa je tudi toplih rjavih tonov in karamele ter seveda brezčasne črne. Trussardi je status, duša in prihodnost italijanske mode, Tru Trussardi kolekciji pa sta poosebljenje Made in Italy koncepta.

 

Tru Trussardi, Miklošičeva 7, Ljubljana in www.trussardi.com

 

Prejšnje
Arhitekta2

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.