fbpx

Glasbene novosti tedna #43

Ta teden si bomo s čopiči, pomočenimi v melodične barve pisane glasbene palete, naslikali pester glasbeni teden, ki mu bodo tokrat v večini vladale predstavnice nežnejšega spola, toda nadvse prodornega vokala.

LONLEY THE BRAVE – THE BLUE, THE GREEN

S svojim prvim studijskim albumom so 1. septembra letos so postregli tudi Lonely The Brave, ki so eno od skladb The Blue, The Green pospremili tudi z videom.

DILLON – LIGHTNING SPARKED

Dillon na albumu zveni tako kot v živo. Edinstveno. Če je nismo ujeli na koncertu v Ljubljani prejšnji teden, se lahko medimo ob novem videospotu za skladbo Lightning Sparked z njenega zadnjega albuma The Unknown.

BROKEN BELLS – AFTER THE DISCO

Konec januarja letos smo le dočakali drugi studijski album ameriške zasedbe Broken Bells. Album je dobil ime bo singlu After the Disco, ki ga na ploščku najdemo na drugem mestu, zdaj pa je tu še videospot.

ELLE KING – EX’S & OH’S

Zanimiv videospot prihaja od mlade ameriške pevke Elle King. Potem ko je pred dvema letoma izdala The Elle King EP in se potepala na turneji z zasedbama Monsters and Men in Train, zdaj s polnim pogonom pripravlja svoj debitantski album.

JESSIE J – BURNIN’ UP FT. 2 CHAINZ

Bolj žensko obarvan glasbeni teden zaključujemo z Jessie J, ki nikoli ne počiva. Skupaj z njenim novim albumom, ki je izšel 13. oktobra 2014, je prišel tudi videospot za komad Burnin’ Up, ki ga je ambiciozna pevka ustvarila z ameriškim raperjem 2 Chainzem.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.