Glowpear – korito za rastline s sistemom za samozalivanje

Korito za samozalivanje Glowpear

Oh, to zalivanje rož. Zakaj se nikoli ne spomnimo? No, zdaj se vam tudi ne bo treba. A ne zaradi aplikacije, ki bi vas dobrohotno spomnila, da je čas, da sobnim rastlinam privoščite kakšno kapljico vode, pač pa koritu za rastline s sistemom za samozalivanje.

Glowpear je korito za rastline s sistemom za samozalivanje namenjeno urbanim prostorom, ki vam ponuja priložnost, da ste dejansko uspešni, ko gre za gojenje in vzdrževanje vaših rastlin. Posebna oblika korita zagotavlja, da rastline dobijo ravno toliko vode, kot je potrebujejo, da uspevajo, pa naj bodo to zelišča, rože, sadno ali okrasno rastlinje. Poseben rezervoar za vodo namreč korenine zalaga s (pre)potrebno vlago.

PREBERITE ŠE: Pladenj Tableau – sistem avtomatskega zalivanja rastlin #kickstarter

Korito, ki ne sme manjkati v vašem domu, če ste prezaposleni.
Korito, ki ne sme manjkati v vašem domu, če ste prezaposleni.

Glowpear je idealen za balkone, dvorišča, skratka za vse zunanje prostore, enako pa velja tudi za vse notranje prostore. Uporabite lahko enega ali združite več enot, odvisno od prostora in “budžeta”. Narejen je iz recikliranih materialov. Površina je zaščitena proti škodljivim vplivom UV-žarkov in odporna na rjavenje. Korito, ki ga vaš prostor, predvsem pa rastlinje, definitivno potrebuje.

Dodatne Informacije

Več informacij:
glowpear.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Ikea Kramp: trend preoblikovanja Ikea pohištva v unikatne kose