Glasbene novosti tedna #33

Stari znanci in vzhajajoče zvezde. Poletni sladoled začinimo s ščepcem nove glasbene produkcije, za piko na i pa si privoščimo nenapovedan izlet v morske globine.

KATY PERRY – THIS IS HOW WE DO

Pri Katy Perry smo vajeni vsega. Tudi odklopljenih videov, od katerih tudi novi, za skladbo This Is How We Do, ne razlikuje prav nič. Hitro po sladoled in na razbeljen plesni pod, začenja se pravo plesno poletje!

SAM SMITH – I’M NOT THE ONLY ONE

Sam Smith se je odločil za škandalozen in emocionalen glasbeni video, ki bo kar najbolje predstavil komad I’m Not The Only One. Dianna Agron, ki jo poznamo iz serije Glee, je svojo vlogo prevarane soproge odigrala, kot je treba.

NE-YO – MONEY CAN’T BUY FT. JEEZY

Konec maja je Ne-Yo napovedal svoj šesti studijski album Non Fiction, ki naj bi izšel 30. septembra. Do takrat lahko zamigamo od novem singlu Money Can’t Buy, tu pa je tudi video spot.

BANKS – BEGGIN FOR THREAD

Prvega studijskega albuma z naslovom Goddess se bo septembra veselila Jillian Banks alias Banks, vzhajajoča in sila obetavna pevka, ki prihaja iz sončne Kalifornije. S skladbo Beggin Fot Thread je zadela v polno, saj je primerna tudi za poletno plesno noč v izbrani družbi.

FOXYGEN – HOW CAN YOUR REALLY

S kar 24 skladbami bo oktobra postregla zasedba Foxygen. Napoved albuma … And Star Power je prišla skupaj s prvim singlom How Can You Really, ki je že dobil tudi video podobo.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!