GoPro Hero3+ Black edition, vedno za akcijo!

Zadnjič posodobljeno: :

GoPro Hero3+ Black edition sodi med najzmogljivejše akcijske mini video kamere, toda zvezde na pločniku slavnih ji ne bo prinesla zgolj kvaliteta, ampak tudi humana cena. S podporo ultra visoki 4K ločljivosti in zajemom videa pri 1440p48, 1080p60, 960p100 ter 720p120 (idealnim za počasne posnetke) ter lahkosti tako za glavo kot denarnico, se je hitro znašla na vrhu seznama mnogih uporabnikov.

Osnovne Informacije
Znamka

GoPro

Model

HERO3+ Black Edition

Cena

449€

Trgovina

GoPro

Črna izdaja Hero3+ kljub vodotesnemu ohišju, ki zdrži do 40m globine, velja za najmanjšo in najlažjo GoPro kamero, saj jo je kar 20% manj skupaj kot predhodnice. Kljub temu zmore kino kvaliteto (2.7Kp30) in nepretrgano fotografiranje 12MP fotografij s hitrostjo kar 30 slik na sekundo, zato pazite na radarje! Obenem omogoča fotografiranje v polsekundnih intervalih in možnost proženja brez prekinitve.

Očitno so to kamero po nesreči dali prati med belo perilo na 90 stopinj, saj se je Black edition močno 'skrčila' v primerjavi s predhodnico.
Očitno so to kamero po nesreči dali prati med belo perilo na 90 stopinj, saj se je Black edition močno ‘skrčila’ v primerjavi s predhodnico.

Če gre pri sedaj omenjenih karakteristikah za nadgradnjo oziroma izboljšanje, pa je samodejna prilagoditev svetlobi lastna samo temu modelu. Tako bo kamera število sličic na sekundo (fpm) prilagodila danim svetlobnim razmeram in s tem karseda optimizirala kvaliteto posnetka. In ker delovanje baterije za uporabnika nikoli ne more biti predolgo, bo razveseljiv podatek, da je Black edition za kar 30% vzdržljivejši od prednamca. Ob kar 4X hitrejšem Wi-Fi vmesniku pa je sedaj precej bolj uigrana tudi brezžična naveza kamera-daljinec-mobilna naprava (GoPro aplikacija).

Preberite še: Sony MDR-HW700DS – ultimativne brezžične slušalke za vse surround potrebe

Dodatne Informacije

GoPro

GoPro videi

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Najboljši mali ultra lahki prenosniki 2021