Zelena točka je pika na i našim gastronomskim nakupom

V Ljubljanskem Cityparku po novem pred vhodom pri SKB banki odkrijemo prvo Zeleno točko. Gre za trgovino Skupine vrtovi panonski, ki prodaja izključno in samo v Sloveniji pridelane ekološke pridelke in izdelke višje kakovosti.

Zelena točka sodeluje s preko petdesetimi slovenskimi kmeti, ki ponujajo le pristne domače dobrote. Slovenski pridelovalci so si tako zagotovili novo neposredno pot od kmetije do končnega potrošnika. Poleg sveže zelenjave iz integrirane pridelave na policah najdemo tudi slovenske ekološke izdelke in slovenski med z zaščiteno geografsko označbo.

Vedno sveže.
Vedno sveže.

Vsi ponudniki imajo certifikat kakovosti integrirani, ki zagotavlja, da je sveža zelenjava tudi potrošniku in okolju prijazneje pridelana. Certifikat dobijo zgolj ponudniki, ki redno izpolnjujejo pogoje ter predpise, ki jih določa Ministrstvo za kmetijstvo in okolje RS. Za vse, ki se zavedamo pomembnosti porekla zelenjave, ki pristane na naših krožnikih, je Zelena točka pika na i našim sobotnim kulinaričnim nakupom.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Kdaj je Amazon Prime Day 2021: največja razprodaja in popusti za 2 milijona izdelkov!