fbpx

Gozdna vila – spletna trgovina za otroke

Gozdna vila je nova otroška spletna trgovina, ki ponuja okolju prijazne izdelke za otroke in dom.   Trgovinica je namenjena vsem sodobnim staršem, ki nočejo sklepati kompromisov med ekološkimi oblačili in čudovitim dizajnom. V trgovinici bomo našli vse od oblačil, obutve in igrač ...

Gozdna vila je nova otroška spletna trgovina, ki ponuja okolju prijazne izdelke za otroke in dom.

 

Trgovinica je namenjena vsem sodobnim staršem, ki nočejo sklepati kompromisov med ekološkimi oblačili in čudovitim dizajnom. V trgovinici bomo našli vse od oblačil, obutve in igrač za svoje malčke, do pripomočkov za kopanje, spanje, dojenje in ustvarjanje priznanih blagovnih znamk, kot so Cocobohème, aden + anais, IsaBooties, La Queue du Chat, ökoNorm GmbH, Tiny revolutionary in Under the Nile. Vsi izdelki so izdelani iz okolju in živalim prijaznih materialov in v skladu s pravično trgovino. V današnjem sodobnem svetu moramo biti izredno previdni, v kaj oblačimo naše najmlajše, saj so prav oni še posebej občutljivi. Večina oblačil je izdelanih iz bombaža, ki je v našem življenju prisoten vsak dan od jutra do večera in predstavlja osnovo za kar polovico vseh tekstilnih proizvodov na svetu. Toda bombaž ni tako naraven in varen, kot mislimo. Za pridelavo konvencionalnega bombaža se uporabi kar četrtina insekticidov in več kot desetina pesticidov na svetu. Vseeno obstaja bombaž, ki nam ne more povzročati skrbi, kako bo vplival na nas in okolje. To je organski bombaž. Organski bombaž se od navadnega razlikuje po tem, da njegova semena niso genetsko spremenjena in obdelana, rastejo v zemlji, ki ni obdelana s kemičnimi sredstvi in da vzpostavlja ravnovesje biološke raznovrstnosti. Oblačila iz organskega bombaža ne vsebujejo kemikalij ali pesticidov in ne bodo izzvala nobene alergične reakcije na koži našega otroka. Dojenčkov razvijajoči imunski sistem in hitro rastoče telo sta še posebej dovzetna za vse kemične ostanke, zato je še kako pomembno, da so njegova oblačila koži prijazna. Oblačila iz organskega bombaža so posebna tudi po dotiku, saj so izredno mehka in nežna. Kljub temu so močnejša in vzdržljivejša kot iz konvencionalnega bombaža. V spletni trgovinici Gozdna vila nas tako čaka pestra izbira kreativnih in pisanih otroških oblačil iz čudovitih mehkih materialov, ki so primerna tudi za vse otroke z občutljivo kožo in alergijami.

 

www.gozdnavila.si

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.