fbpx

Voziček Cybex Callisto

Voziček Cybex Callisto je idealen izbor za sprehode in potepanja po mestu za vse mlade aktivne starše z urbanim stilom življenja.   Upravljanje vozička Cybex Callisto je zaradi lahkega in stabilnega aluminijastega ogrodja zabavno in enostavno. Voziček je preprosto ...

Voziček Cybex Callisto je idealen izbor za sprehode in potepanja po mestu za vse mlade aktivne starše z urbanim stilom življenja.

 

Upravljanje vozička Cybex Callisto je zaradi lahkega in stabilnega aluminijastega ogrodja zabavno in enostavno. Voziček je preprosto zložljiv in lahek za prenašanje. Edinstven dizajn aluminijastih koles z mehkim vzmetenjem omogoča udobno in varno vožnjo malčka. Za varnost je poskrbljeno s 5-točkovnim varnostnim pasom in enostavno odstranljivim prednjim varovalom. Hrbtišče je le z eno roko mogoče namestiti v pet različnih položajev in v posebni poletni položaj s senčno streho z vizirjem, ki malčka ščiti pred soncem. Za udobje staršev je poskrbljeno tako, da je potisni ročaj mogoče nastaviti v več višin, pod sedežem pa najdemo veliko odlagalno košaro. Z uporabo košare in namestitvijo avtosedeža Cybex Aton voziček tako predstavlja popoln potovalni sistem za otroke od rojstva do teže 15 kg. Izbiramo lahko med različnimi dodatki usklajenih barv in  med pestro barvno paleto sedežnih enot in globokih košar.

 

www.babycenter.si

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.