fbpx

Grand Hotel Brioni: slavni brionski hotel v novi podobi

Foto: Booking.com

Tik ob obali, na prekrasnem bujnem polotoku, v objemu borovcev se nahaja Grand Hotel Brioni. Odkrijte ga.

Sloviti hotel v Puli je pred kratkim doživel temeljito preobrazbo posameznih predelov, ki hotel z novo podobo približajo potrebam sodobnih popotnikov. Preobrazila se je tudi njegova ponudba, ki tako poudarja luksuz lepotnih tretmajev in široke palete spa storitev.

Grand Brioni’s Gemma di Brioni Wellness & Spa

Grand Brioni’s Gemma di Brioni Wellness & Spa so navdahnile lepotne skrivnosti iz preteklosti. V sklopu kompleksa za razvajanje so tako oblikovali vrsto različnih savn in edinstvenih tretmajev, kot nalašč za sproščanje ter razvajanje duše in telesa. Wellness center se razteza kar v dveh etažah, z notranjim bazenom in whirpoolom, tremi savnami in posebnimi aroma programi. Gostom nudijo tudi sodobno opremljeni fitnes z vrsto opreme.

Foto: Booking.com

Hotel obsega tri nadstropja in se lahko pohvali s kar 227 stilsko opremljenimi sobami. V sklopu le tega je oblikovanih tudi 12 suit, ki luksuz popeljejo še na nekoliko višji nivo. Vse se spogledujejo z okoliškim gozdom ali morsko gladino, na terasah pa se lahko v miru prepustite čarobnim vonjem borovcev in Jadrana.

Nekaj posebnega je tudi hotelska restavracija, ki pozdravlja okuse lokalnega okolja. Grand Brioni nudi edinstveno gastronomsko izkušnjo, s katero boste odkrivali sredozemske okuse, združene v svežih sestavinah in lokalnem kulinaričnem znanju. Osrednja hotelska restavracija nudi okusno gastronomsko ponudbo s poudarkom na morskih jedeh in ob pogledu na kristalno čisto morje. V Brioni Giardini pool baru lahko občudujete sončni zahod med srkanjem koktajla, v VIP loungeu pa si privoščite najboljši kozarec viskija.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!