fbpx

Graphene Jacket: jakna, izdelana iz najlažjega, najmočnejšega in najbolj prevodnega materiala

Graphene Jacket

Lani je Vollebak predstavil solarni jopič, ki za svoje delovanje izkorišča sončno energijo. Izdelek je bil kaj hitro proglašen za najbolj tehnološko napredno oblačilo na trgu. Tokrat je podjetje stopilo še korak dlje.

Blagovna znamka, ki se pri razvijanju izdelkov zanaša na znanost, je razkrila prvo jakno na svetu, izdelano iz grafena.

Vollebakova inovacija, ki jo hkrati lahko označimo kot oblačilo in znanstveni eksperiment, je proizvedena iz najlažjega, najmočnejšega in najbolj prevodnega materiala, kar jih premore svet. Omeniti je treba še, da sta del izdelka, ki se je na testih odpornosti odrezal odlično, tudi poliuretan in najlon.

Jopič odlično uravnava pridobljeno toplotno energijo, ki jo enakomerno porazdeli po telesu. Temperatura ogrevanja je sicer enaka temperaturi uporabnikove kože. Po zaslugi membrane iz poliuretana voda ne bo mogla prodreti skozi material.

Za “Graphene Jacket” bodo kupci, ki si želijo stopiti v korak s časom, morali odšteti 595 evrov. Oblačilo, ki trenutno sicer ni na zalogi, je mogoče naročiti na Vollebakovi spletni strani.

Galerija – Graphene Jacket

Dodatne Informacije

Več informacij:
vollebak.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!