fbpx

Grška pravljica in raj na Zemlji: Soleado Luxury Villas s pogledom na Egejsko morje

Soleado Luxury Villas

Soleado Luxury Villas
Foto: Soleado Luxury Villas

Naj se vaše počitnice začnejo in končajo v miru, zasebnosti in razkošju, ki ga ponujajo Soleado Luxury Villas. Nahajajo se v očarljivem oljčnem nasadu na Kasandri, Halkidijiju, z dih jemajočim pogledom na Egejsko morje. To je kraj, kjer se lepota sreča z udobjem, in kjer se sproščenost združi s kulturo.

Ste v iskanju najboljšega grškega letovišča za popoln pobeg od vsakdanjega življenja? Vaše iskanje se konča pri Soleado Luxury Villas, dragulju na grški obali. Kompleks se ponaša z osmimi luksuznimi vilami, vsaka z zasebnim bazenom in vrtom (700-800m²), ter s štirinadstropno vile ob morju.

Foto: Soleado Luxury Villas
Soleado Luxury Villas
Foto: Soleado Luxury Villas
Foto: Soleado Luxury Villas

Soleado Luxury Villas so idealna izbira za tiste, ki iščejo zasebnost in luksuz. Vsaka vila je elegantno zasnovana in razporejena na več nadstropjih, s teraso, prostornim vrtom in seveda, zasebnim bazenom. Opremljene so z vsem, kar potrebujete za sproščen oddih, vključno z brezplačnim WiFi-jem, klimatsko napravo, televizorjem z ravnim zaslonom, popolnoma opremljeno kuhinjo in zasebno kopalnico z brezplačnimi toaletnimi pripomočki. Vsaka vila ponuja tudi aparat za kavo za tiste zgodnje jutranje trenutke ob bazenu.

Kompleks se nahaja v petnajst hektarjev velikem oljčnem nasadu, ki je poln sredozemskih dišavnic. Med sprehodom po vrtu boste lahko uživali v dolgoživih oljkah in različnih rastlinah, ki rastejo v Chalkidikiju. Zunanji prostori so zasnovani kot podaljšek hiše, kar gostom omogoča, da se povežejo, opazujejo, vonjajo, okušajo in spoznajo značilen vzorec grške suhe pokrajine.

Poleg tega, da se nahajajo v čudoviti naravi, so Vile Soleado le nekaj minut hoje oddaljene od peščene plaže Fourka in vasi Fourka, kar gostom omogoča, da enostavno dostopajo do lokalnih znamenitosti in dejavnosti.

Halkidiki je regija, znana po svoji bogati zgodovini, kulturi in, seveda, naravnih lepotah. Bila je dom starega Makedonskega kraljestva in pozneje pomembno središče Bizantinskega cesarstva. S svojo zapleteno zgodovino in kulturo je regija postala talilnica različnih tradicij, ki so pustile obsežno kulturno dediščino, ki je še vedno vidna danes.

Eno izmed najpomembnejših kulturnih mest v Halkidikiju je Atos, polotok, ki je dom 20 samostanov in je že tisoč let središče pravoslavnega krščanstva. Samostani so znani po svoji osupljivi arhitekturi in dih jemajočih pogledih, obiskovalci pa si lahko ogledajo ta čudovita mesta na izletu z ladjico.

Poleg svoje verske dediščine je Halkidi tudi znan po svojih kulinaričnih tradicijah. Lokalne specialitete vključujejo sveže morske sadeže, oljke in med, tradicionalne taverne pa ponujajo priložnost, da okusite te dobrote. Ob prihodu v vile, gostitelji podarijo kot dobrodošlico tsipouro, ekstra deviško olivno olje in med od lokalnih proizvajalcev.


Seveda je glavna atrakcija Halkidikija njegova naravna lepota. Regija je dom številnih plaž, vsaka s svojim edinstvenim čarom. Od živahnega prizorišča v Kasandri do mirne osame v Sitoniji, za vsak okus se najde prava plaža.

Ko rezervirate svojo luksuzno vilo, dobite popolno izhodišče za raziskovanje vsega, kar Halkidiki ponuja. Ne glede na to, ali se sončite ob bazenu ali raziskujete bogato kulturno dediščino regije, bo bivanje v vilah na Halkidikiju zagotovo nepozabno doživetje.

Vile Soleado se nahajajo v kraju Skála Foúrkas, v bližini je več vznemirljivih nočnih klubov in barov v Kallithea, samo kratek vožnje stran. Najbližje letališče je v Solunu, 91 km stran od Vil Soleado, ki ponuja plačano storitev prevoza od letališča.

Goste vabimo, da se prepustijo sončnemu vzhodu nad Egejskim morjem in se prepustijo sončnemu zahodu nad goro Olimp. Medtem ko je oblikovanje prostorov upoštevalo ohranjanje naravnega okolja in zagotavljanje udobja, smo posebno pozornost posvetili tudi okolju prijaznim praksam. Izbrali smo ekološke materiale, kot so kamni in kaldrma, ter drevesa posadili na mestih, kjer nudijo največ sence, ne da bi pri tem ovirali pogled na ključne točke zanimanja.

Vse to in še več čaka na vas v Soleado Luxury Villas, kjer vas bo razvajalo vse od razkošnih namestitev do neprimerljive lokacije, kakovostnih storitev in tople grške gostoljubnosti. Uživajte v nepozabnih počitnicah, ki vam bodo za vedno ostale v spominu. Soleado Luxury Villas je več kot le destinacija – je doživetje, ki ga ne smete zamuditi.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.